2777
2789
اره از همون اول بود ولی خب خانواده ی من نمیزارن منم مجبور شدم باز رابطمون رو پنهانی ادامه بدم تا شر ...

عزیزم ایشالاب زودی زود بهم برسید لعنتی دزدکی قرارگذاشتن خیلی حال میده😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست دادم گمت نکنم😂 اهان پس هنوز اول راهین ما دوساله شدیم دیگه😎😹

سلام عزیزم خوبی صبح براش پیام صبح بخیردادم جواب داد و زنگش زدم جواب نداد دم ظهرزنگش زدم جواب دادخوب بود گفت بخدادرگیرکارم یرات میگم گفتم الان یگو گفت بخداسرم شلوغ الانم پیلم میده و یکم سرب سر شوخی همیشه و خوبه اوضاع فعلاخداروشکر

سلام عزیزم خوبی صبح براش پیام صبح بخیردادم جواب داد و زنگش زدم جواب نداد دم ظهرزنگش زدم جواب دادخوب ...

سلام گلی خوبم شما چطوری؟وای خدایی همین الان میخواستم بهت پیام بدم 😂🥰😍

ای جون خداروشکر من میدونستم همینطوری میشه 😍اخه خیلی شبیه ما هستین قدر همو بدونین😍توام شوخی کن حواسشو از کار و گرفتاریش دور کن😁😹

سلام گلی خوبم شما چطوری؟وای خدایی همین الان میخواستم بهت پیام بدم 😂🥰😍 ای جون خداروشکر من میدونست ...

انشالا حالا برایکاری فرار تاجایی ببرتم خواستم ببینم اشتی گفتم‌میبری گفت اره فردا بیکارم حتما چرا ک نه

نه نگران نباش طبیعیه قشنگ درک میکنم این حستو چند روز بگذره عادی میشه مثل روز اول شک نکن

ی ربعی هس خوابیده گفت فردا هرجورشده پیگیرکارت باش ک ببرمت فلان جای ک میخای کارت اوکی شه و گفتم ن کارخودت واجبتره گفت ن توواجبتری زیاددرست شاید عاشقانه نگه ولی واقعاباعمل یا حرف نشون میده

ی ربعی هس خوابیده گفت فردا هرجورشده پیگیرکارت باش ک ببرمت فلان جای ک میخای کارت اوکی شه و گفتم ن کار ...

مهم همینه 

ببین اگه دوستت نداشت یا واسش مهم نبودی اینطوری رفتار نمیکرد بات

بنظر منم یکم دلخوره ولی دوستت داره کاری که باید کنی اینه بهش توجه کنی و عادی باشی تا اونم گرم شه