2777
2789
مهم همینه  ببین اگه دوستت نداشت یا واسش مهم نبودی اینطوری رفتار نمیکرد بات بنظر منم یکم دلخور ...

امروزم بازپیگیربود و زنگ زد احوال پرسی گرم خداروشکر فعلااوضاع خوبه🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دوس دارم اونم مث خودم عاشق باشه لامصب این مردانمیدونم دلشون ازچیه😄

تو خیلی عاشقشی؟گلی اونم عاشقته شک نکن فقط گاهی پسرا خودشونو لوس میکنن اینطوری 🥵باز خودشونم اوکی میشن

مام طاقتمون چون کمه بهم میریزیم و مثل اونا نمیتونیم خوب ناز بکشیم😹😹😹

تو خیلی عاشقشی؟گلی اونم عاشقته شک نکن فقط گاهی پسرا خودشونو لوس میکنن اینطوری 🥵باز خودشونم اوکی میش ...

الان خبری ازش نیس ازظهرتاحالا اصن کلا حس میکنم دوسه روزعوض شده طاقت ندارم یسره بغض میکنم هرچن بعدازظهرگفت فردابریم بیرون وای ته دلم صاف نمیشه ک هیچیش نباشه بدجور داغونم بدجووور

از ظهر نبوده کلا؟ کلا در روز چقد میحرفیدین؟

قبلا این موقع هاپیام میداد ولی الان خبری ازش نیس اف کلا چ توواتس چ برنامه هادیگ امشبم قراربودبره نامزدی فامیلشون..خدایی میگم ک زیاداهل چت و زنگ نیس ولی اخرشباهمیشه پیام میده حتی شده درحددوتا.بعدازظهرزنگ زدم حرف زدیم خوب بود و گفت فردابریم بیرون وله ته دلم اروم نیس ی چیزی هس میدونم

اخه همش من زنگ پیام بزنم😔دوسه روزه یسزه همش من زنگ پیام میدم .الانم بخاطر تونوشتم کجایی ببینم چی جو ...

گلی باورت میشه من دو هفته تمام کارم همین بود تا از دلش دربیاد 😑🥵طوری نیس تو تلاشتو بکن تا رابطه مثل قبل بشه چون میگی دوسش داری

چجوری نگران هم نمیشین؟اون باید پیام بده بپرسه حالت چطوره کجایی توام همینطور 

ما که حتی شده یک پیام میدیم چون نگران میشیم

البته شما ۴ ماهه هنوز خیلی نگذشته

اخه همش من زنگ پیام بزنم😔دوسه روزه یسزه همش من زنگ پیام میدم .الانم بخاطر تونوشتم کجایی ببینم چی جو ...

الان میدونم حالتو 

میدونم حس بدی داری هم بغض داری  هم کلافه ای ....

من اینمواقع که دیگه نمیتونم تحمل کنم ازش میپرسم جریان چیه...اونم دیگه وقتی چند روز گذشته و من عادی رفتار کردم دیگه زود درددلشو میگه راحت میشه 😹🥵

اوهوم...فعلا ک جواب نداده🥺

من اگه تو وات نباشه مسیج ساده میدم زودتر جواب بده

کلا ببین این موارد من باخیلیا فرق میکنم اگه ببینم مسیج ج نمیده میزنگم😹😹اونم عادت کرده اگه اینکار نکنم فکر میکنه دوسش ندارم 

الان میدونم حالتو  میدونم حس بدی داری هم بغض داری  هم کلافه ای .... من اینمواقع که دیگه ...

واقعاکلافه بی طاقت روانی بغض ته گلوم..اشکام سرازیرمیشه دزدکی کسی نبینه سریع پاک میکنم 😔🥺