2777
2789
میگ من چ پیام بدم چ ندم توبایدبدی بزنگی 

والا بخدا اینارو عشق منم میگه 

باورم نمیشه اینهمه شباهت😐😂😂

به من می‌گفت چرا پیام ندادی میگفتم خب سرکاری یا خوابی جوابم نمیدی میگه من ندم ولی تو پیام بده ببینم ذوق کنم

وای تو عین منی میای از رو مهربونی و خوبی یه کار میکنی واسش ولی کباب میشی ببین هر طور که میگه باهاش ...

خخخخخ دقیقا لامصب دوس داشتنش خیلی قشنگ کارای میکنه وحشی بازی بعدمیگم‌نکن فلان میشم بهمان میشم مثلاگازمیگیره میگم دردداره جاش میمونه نکن میگ میدونم خودم اشکال نداره دوس داشتنش خیلی قشنگ.میگه میدونم مث سگ وحشیم برات چکارکنم حال میده😆😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ دقیقا لامصب دوس داشتنش خیلی قشنگ کارای میکنه وحشی بازی بعدمیگم‌نکن فلان میشم بهمان میشم مثلاگا ...

اره همینطورین دوست داشتنشون این شکلیه خداروشکر بازم اینکارا میکنن و هستن 🥺🥲

والا بخدا اینارو عشق منم میگه  باورم نمیشه اینهمه شباهت😐😂😂 به من می‌گفت چرا پیام ندادی میگ ...

اره این میگه جوابم ندم بایدبدی.اخه زیاداهل پیام نیس شایداخرشبا درحدیساعت ۴۰دقیقه.ولی جای برم بهش بگم جواب میده صبح بخیرشب بخیرمیگ 

درست میشه برمیگرده مثل سابق میشه اصلا غصه نخور مطمعنم اگه خوب شدین به من خبر بده ذوق کنم واستون 🥺❤

چشم فدات شم..دعاکن بهم برسیم توروخدا..ازخدامیخام ب حق فاطمه زهرا و تولدامام رضابود ب تازگی شمام بهم برسین

چشم فدات شم..دعاکن بهم برسیم توروخدا..ازخدامیخام ب حق فاطمه زهرا و تولدامام رضابود ب تازگی شمام بهم ...

مرسی مهربون انشالله  😃😍😍

امیدوارم شماهم بهم برسین و خوشبخت شین

غصه نخور مطمئنم برمیگرده همین فردا چون رفتاراش خیلی شبیه به ما بود و معلومه از دوست داشتنه کاراش. فقط توجه و عادی رفتار کردن فردا یادت نره و صبور باش تا درست شه😍🙏👋👋

مرسی مهربون انشالله  😃😍😍 امیدوارم شماهم بهم برسین و خوشبخت شین غصه نخور مطمئنم برمیگرده هم ...

انشالا قربونت برم فدای قلب پاکت حتماحتمابهت میگم هرچی شد‌.بنظرت فردابهش بزنگم یا بزارم اون بزنگ

انشالا قربونت برم فدای قلب پاکت حتماحتمابهت میگم هرچی شد‌.بنظرت فردابهش بزنگم یا بزارم اون بزنگ

مثل همیشه باش باهاش

اگه بقیه روزا زنگ میزدی دوباره بزنگ

ناراحت هم نشو اگه جواب نداد وقتیم اومد بگو میدونم عزیزم کار داشتی جواب ندادی ینی طوریکه فکر نکنه ناراحت شدی و یا بینتون شکرابه