2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 30503 بازدید | 1476 پست
اینجوری درسته.. ممنونم🌹

خواهش می کنم گلم💚🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

متوجهم، بعضیا به علت فقر و جبرجغرافیایی قادر به تلاش برای جایگاه بهتر نیستن، اگه این موضوع از بین بر ...

احسنت .

و تاپیک دقیقا اشاره به این موضوع داره 

که بعضی متوجه نشدند و سوء برداشت شد .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجهم، بعضیا به علت فقر و جبرجغرافیایی قادر به تلاش برای جایگاه بهتر نیستن، اگه این موضوع از بین بر ...

شما منظور منو متوجه شدی  ،درست هم نیست که یک پزشک مثل یک کارگر زندگی کنه یا برعکس  ،اینم خود بی عدالتی میشه که 

شرایط الان رو در نظر بگیر ، خیلی از آدم‌های عادی  هم تو جامعه از سهم اقتصادی  معمولی که باید داشته  باشن  هم  محروم هستن ،بلاخره مثلا اون روز که برسه این شرایط،هم تغییر پیدا میکنه   هر کسی به اندازه  لیاقت تلاش خودش  که الان دیده نمیشه  اون موقع دیده میشه  از نظر اجتماعی اقتصادی هم به اندازه کار خودش  خوب زندگی میکنه  در رفاه هست  

اینطور نیست که  یک نفر با دیپلم مثل پزشک  درآمد  داشته باشه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

سلام.راستشو بخواین هرکس راهی داره به سوی خداوند، اصلا آیه قرآن نیست و نمیدونم کی و چه زمانی این جمله ...

ایه ۲۹ سوره انسان ( هر کس راهی به سوی خدا پیش گیرد)

از خودتون چرا برچسب میچسبونین به قران یعنی چی آیه قرآن نیست

ایه ۲۹ سوره انسان ( هر کس راهی به سوی خدا پیش گیرد)از خودتون چرا برچسب میچسبونین به قران یعنی چی آیه ...

منظورم اینه که این نیست که هرکس بتونه از خودش احکام و قانون دینی اختراع کنه.
وقتی دین رو پذیرفتیم قوانین و احکام دینی رو هم خدا برامون مشخص کرده.
خدایی که ما رو آفریده از همه بهتر مصلحتمون رو میدونه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دوتا از دوستان برای من توضیح درستی دادن که کاملا قبول دارمجسارت نمیکنم ولی بنظرم کسی که سعی در انکار ...

واقعا منظور من را اینطوری برداشت کردید که از کمونیسم دفاع کردم 

؟؟؟😲

بخدا خیلی عجیبید ..

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
میدونی کمونیست هم همین نظرو‌داره که ثزوتهای جهان باید یکسان تقسیم بشه؟!

یعنی حضرت یوسف کمونیست بود ؟؟؟تو فیلم دقت کرده باشید به این نکته اشاره شده که حضرت یوسف میفرمایند چنان کاری کنم که فقیر و غنی یکسان شوند و همین گونه هم شد درسته فیلم هست ولی بر اساس واقعیت ساخته شده 

بعد همچین چیزی واسه دوران ظهور خیلی دور از انتظار نیست 

البته یه عده از فقر یه عده دیگه سود و منفعت میبرند و باید نگران جایگاه و ثروت خودشون باشند واسه همین مخالفت میکننند...

دقیقا مردم اگاهند وقبولدنمیکنند حتی دروغهای اینا واونا راستی جنگ اول کی میگید ۳۳ روزه یا ۷اکتبر پنج ...

آتش بس قبلی منظورم بود قبل از این آتش بس که تبادل اسیران اتفاق افتاد 

بله من تو شبکه صدا سیما خودمون دیدم به هر حال همه قرار نیست به ماهواره و اینتر نشال رجوع کنند مثلا واقعیت ها را دید اون ها دنبال کنند 

@ارکیده_آبی‍ @خامهشکلاتی‍ @گیسو111‍ @تاظهور‍ @زن_مولانا_هسدم‍ خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنیده اما ...

اخخخخ که مثل همیشه🥹🫠

التماس دعا زیادد🙂🧡

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
منم یه کلیپ دیدم نمیدونم ساختگی بود یاچی گروه حماس دختران تو ۷اکتبر جنازه لخت کردن فقط لباس زیر تو ...

خودتم می دونی که داری ناحق رو حق جلوه میدی عزیزم ،،،خودتم میگی نمی  دونی ساختگی بود پس مطمئن باش ساختگی بود ،،وقتی هم به چیزی اطمینان نداری نشرش نده ،،،مرگ بر اسرائیل که همشون اشغال گرن و همشون نظامی حساب میشن ...لعنةالله علی القوم الظالمین