2777
2789

عکس زنگی بنداز خوب میشی ک 

چطور تشخیص داد ؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس رنگی انداختمن لوله هام بازه .سونوی واژینال گفت چسبندگی زیاد دارم

درد داشت عکس رنگی؟؟؟؟

یکی ازاشناهامونم مثل توبود باردار شد ولی استراحت مطلق الان بچش بغلشه

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
درد داشت عکس رنگی؟؟؟؟ یکی ازاشناهامونم مثل توبود باردار شد ولی استراحت مطلق الان بچش بغلشه

درد چندانی نداره به هر حال چون ماده تزریق میشه احساس ناخوشایندی داره اما کلا نسبت به چیزایی که شنیدیم و ترس ایجاد کرده خیلی خیلی بهتره .و به حرفای منفی یه عده اصلا اهمیت نده چون در حد 5 دقیقه طول میکشه و دردشطمثل درد پریودیه اما در حد یک دقیقه درد داره 

درد چندانی نداره به هر حال چون ماده تزریق میشه احساس ناخوشایندی داره اما کلا نسبت به چیزایی که شنیدی ...

پس منم برم بندازم 

ازدردش وحشت داشتم

یه حکیم معروف مشهدی هست  حکیم ناظریان یا ناظمیان

سلام عزیزم می خواستم ازتون بپرسم آدرس حکیم ناظریان رو می دونبد ، چون داخل یکی از پستها اسم بردید ، خیلی دنبالش هستم ، ممنون می شم اگه بگید