2777
2789

سلام

من ۵ سال پیش عقد کردم و سه سال هست که عروسی کردیم. همسرم از همون ابتدا به نظرم سرد میومد که اگر بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه. بارها باهاش صحبت کردم و همیشه جوابش این جوریه که از نظر او همه چیز عادیه. الان آخرین موردی که پیَش اومده رو تعریف میکنم نظر شما چیه. من متاسفانه دستم شکسته و گچ گرفتن امروز چندبار گفتم کمکم میکنی حمام کنم و می‌گفت آره تا بالاخره اومد و روی گچم رو پوشوند و بعد رفتیم حمام و بدنم رو هم شست. ببخشید عذر میخوام که اینو میگم اما دریغ از حتی یک نگاه خاص دریغ  از یه شوخی و یا یک بوسه. همسرم از همون ابتدا که عقد کردیم تا حالا نه هرگز از بدنم تعریف کرده نه جوری رفتار کرده که نشون بده بدنم واسش جذابه. به نظرتون عادیه؟ من همیشه خیلی ناراحت میشم.

پع چه یخخخ

برا رابطه جلو میاد؟

بهش گرمیجات بده یواشکی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید رابطه جنس...ی چندوقت یباردارید؟ من کاری میگم کنی ک هرروز دیونت بشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

واقعا بدنت جذابه؟شاید کلا اینجوریه یا از یکی دیگه خوشش میاد یا بدنت واقعا براش جذاب نیست

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

به منم بگو توروخدا 😁

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بدنت خوبه ؟ چاق با لاغر نیستی زیادوزنت چقدره

ربطی نداره من چاقم بودم مشکل پوستیم داشتم ولی شوهرم اینجوری نبوده...ایراد از خانم‌نیس

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

چون ما تو ایران زندگی می‌کنیم و تربیت و بزرگ شدنمون فرق داره شاید این کار رو بر اساس حجب و حیا و راحت گذاشتن شما میدونن 

ولی با مشاور و روانشناس صحبت کن 

بهش هم مستقیم بگو یا خودت هر از گاهی پای شوخی رو باز کن شاید یاد گرفت 

کسی ک دوست داشته باشه برج زهرمارم باشی دوست داره نیاز ب کار خاصی نیست

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
بدنت خوبه ؟ چاق با لاغر نیستی زیادوزنت چقدره

چه ربطی داره! زن لخت، همسر و حلال آدم باشه، میشه جذاب نباشه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...