2777
2789

کیسه آب گرم و ماساژ هم خیلی خوبن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماساژ بده و تحمل کن عزیزم منم مثل تو میشم سه روز اولش انگار چاقو داده باشن داخل شکم و کمرم اینطوری میشم درد وحشتناکی هم داره این پریود چیه لعنتی

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

من ظهری توی گوگل خوندم گیاه خُرفه خیلی خوبه چیزای خوراکی دیگه هم هست بزن گوگل

باید دم کرد خورد و عطاریا دارن؟ خوراکی فقط میدونم گرمی باید زیاد خورد که از جوش بعدش میترسم کاچی هم خیلی سخته حوصله درست کردنشو ندارم 

باید دم کرد خورد و عطاریا دارن؟ خوراکی فقط میدونم گرمی باید زیاد خورد که از جوش بعدش میترسم کاچی هم ...

توی باغچه ها هست

تخم شو عطاری داره اما خوده گیاه تازشو نه.سبزی فروشی یا شااااید داشته باشن

کاربر سال۹۷م
ماساژ بده و تحمل کن عزیزم منم مثل تو میشم سه روز اولش انگار چاقو داده باشن داخل شکم و کمرم اینطوری م ...

وای افتضاحه افتضاح ولی راهی جز تحمل کردن نیست مرسی عزیزم🥲💘

توی باغچه ها هستتخم شو عطاری داره اما خوده گیاه تازشو نه.سبزی فروشی یا شااااید داشته باشن

سرچ کردم بیشتر سبزی فروشیا دارن ایشلا بتونم پیدا کردم انگار خیلی فواید داره مرسی عزیزم

کیسه ابگرم در دسترسم نیست🥲 ماساژ چه ماساژی خوبه؟

کمرت ( قسمت بالای باسن ) با روغن ماساژ بده

ماساژی که بیشتر حالت فشار دادن و چرخوندن باشه

با انگشت شصت بهتر میشه انجامش داد

زیر شکم هم میتونی ماساژ بدی

مخصوصا اگه روغنی باشه که طبعش گرم باشه

مثلا روغن سیاهدانه و اینا؛ حالا اگرم در دسترس نبود

با همون روغنای معمولی انجامش بده بهتر از هیچیه

با سشوار باد گرم به شکم و کمرت بزنی هم خوبه

یا اینکه حوله رو با اتو داغ کنی بزاری اون  قسمتا

یه دوش سرپایی و کوتاه با آب گرمم بگیری سبک میشی

چایی نبات هم بخوری خیلی خوبه همچنین بعضی دمنوشا

چیزای سرد و نفاخ و لبنیات اینا نخور

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وای افتضاحه افتضاح ولی راهی جز تحمل کردن نیست مرسی عزیزم🥲💘

دقیقا فدات گلم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .