2777
2789
مبارکههه.میشه بگی چه جنسیتی میخواستی و چکار کردی عزیزم؟

پسر و رژیم غذایی گرفتم و بدنمو قلیایی کردم و نمک زیاد خوردم و قرص پتاسیم اصل و فلوکولو نازل تو زمان مشخص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رن باید قبل مرد چند ثانیه قبلش ارضا شه بلافاصله مرد  قبلشم یه لیوان قهوه و میوه موز و انبه ک ت ...

وای من اینکارا رو نکردم فقط لبنیات‌و سردی رو حذف کردیم و چیزای گرم میخوریم و ویتامین ای 😬 پشیمون‌شدم‌ ازین ماه اقدام کردم یعنی پسر نمیشه

عزیزم منم میخوام زود باردارشم پدرشوهرم مریضه حالش بده شوهرم‌تنهافرزندشه‌میگه میخوام‌نوموببینم تا زند ...

دکتر نازایی برو بش بگو دارو تقویت تخمدان ‌میدتت  دو تا پودرن برا تو و شوهرت و  بر اساس بیوگرافیت بت قرص میدهبدنتو با خرما زیاد قوی کن روزی ۱۰ تا بخور

وای من اینکارا رو نکردم فقط لبنیات‌و سردی رو حذف کردیم و چیزای گرم میخوریم و ویتامین ای 😬 پشیمون‌شد ...

قرص پتاسیم بخور ی ماه

شب ۱۰ پریودیت قرص فلوکلونازول 

سماق و زرشک خیسونده رو صاف کن ابشو بخور من زرشکو میکس کردم تو میکسر ک عصارش خوب دربیاد😆زرشک سماق دو ساعت قبل اقدامت بخور شوهرتن قهوه قباش 

دوتاتون دوش سرد بگیرید قبلش توت فرنگیبخورید قبلش انگور  اناناس

عزیزم منم میخوام زود باردارشم پدرشوهرم مریضه حالش بده شوهرم‌تنهافرزندشه‌میگه میخوام‌نوموببینم تا زند ...

من سه چهار ماه تو اقدام بودمو باردار نمی‌شدم تو یه ماه از روز اول پریودیم تخم هویج و بومادران و گیاه پنج انگشتی رو دم کردم تا ۷ روز خوردم همون ماه باردارم شدم حالا نمیگم حتما از اون بوده ولی خب فک کنم بی تاثیر هم نبوده