2777
2789
میگن ب طبع ربط داره و عذر میخوام ارضا شدن خانم. اگه طبع خانم گرم باشه و در رابطه ارضا شه شانس پسرزای ...

رن باید قبل مرد چند ثانیه قبلش ارضا شه بلافاصله مرد 

قبلشم یه لیوان قهوه و میوه موز و انبه ک توت فرنگی یا انگور 

از ۱۲ ساعت قبل زرشک و سماق میخیسونی ۲ ساعت قبل اقدام میخوری خودت با کمی نمک‌

دخترخاله م پسر میخواست همش معجون انبه و موز با گردو استفاده میکردن. همسرشم برای سرعت اسپرم پسر ویتامین سی میخورد بچشونم پسره. کلسیم و سردیجات مثل هندونه رو حذف کرده بود.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رن باید قبل مرد چند ثانیه قبلش ارضا شه بلافاصله مرد  قبلشم یه لیوان قهوه و میوه موز و انبه ک ت ...

انشاالله ک پسرداری عزیزم و سالم با دلخوش بغل بگیریش. برا منم دعا کن باردار شم من دخمل میخوام. 

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
انشاالله ک پسرداری عزیزم و سالم با دلخوش بغل بگیریش. برا منم دعا کن باردار شم من دخمل میخوام. 

دختر  مرد باید اول ارضا شه 

وغذا های کلسیم دار بخور 

و  بخور روز تخمک گذاریت  اقدام نکن بعدش اقدام کن

دکترامپول برای بارداری دادبهم گفت روز13و۱۴پریودی.هر دوشب امپول hcg باید زده بشه؟شمایی که امپول زدین ...

قباش پودر تنظیم تخمک گذاری داد برا منو شوعرم دو تا بسته پود مث تی بک  برا ۶ر کدوم ۱۵ تا تو سی شب  یه شب درمیون

قباش پودر تنظیم تخمک گذاری داد برا منو شوعرم دو تا بسته پود مث تی بک  برا ۶ر کدوم ۱۵ تا تو سی ش ...

چی هست؟داروخونه ها دارن؟شما مشکلی داشتین؟یاهیچ‌مشکلی نداشتین این امپولوزدین؟

چی هست؟داروخونه ها دارن؟شما مشکلی داشتین؟یاهیچ‌مشکلی نداشتین این امپولوزدین؟

مشکلی نداشتم چون میخواست مطمین شه ک تخمک ازاد میشه داد وو تا با هم تو بازو 

ک  روز تخمک‌گذاری  باشه بشه پسر

مشکلی نداشتم چون میخواست مطمین شه ک تخمک ازاد میشه داد وو تا با هم تو بازو  ک  روز تخمک‌گ ...

عزیزم منم میخوام زود باردارشم پدرشوهرم مریضه حالش بده شوهرم‌تنهافرزندشه‌میگه میخوام‌نوموببینم تا زندم خیلی تحت فشارم هرکار باشه‌میکنم زودتر باردارشم چون الان باردارین اگه تجربه ای داری بهم‌بگو‌ممنون میشم