2777
2789
۱۰ روز قبلش هم  نزدیکی نکنه بهتره تا اسپرم قوی شه روز اقدام برا پسر

نه عزیزم این کار اشتباهه اتفاقا باید نزدیکی کنه تا اسپرم‌های قوی و تازه جایگزین شن حداکثر تا سه روز یا دوروز رابطه نداشته باشه

من سه چهار ماه تو اقدام بودمو باردار نمی‌شدم تو یه ماه از روز اول پریودیم تخم هویج و بومادران و گیاه ...

تخم هویج اولین بار برا اقدام فک کنم روز ۳ تا ۶ پریودی  و تا ۳ ماه  دیگه نیاز نیس بخوری چون تاثیرش تو بدنته 

من ۲ ماه قبلش خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این کار اشتباهه اتفاقا باید نزدیکی کنه تا اسپرم‌های قوی و تازه جایگزین شن حداکثر تا سه روز ...

نه گفت میشه دختر اسپرم های جدید 

ولا دوستم این کار و کرو ۱۰ روز قبلش جلوگیری کرد پسر داره الان

تخم هویج اولین بار برا اقدام فک کنم روز ۳ تا ۶ پریودی  و تا ۳ ماه  دیگه نیاز نیس بخوری چون ...

من تا دقیقه نود میخوردم🤣وقتی که اقدام میکریم دیگه نمی‌خورم  خوردنش ضرر نداره 

من تا دقیقه نود میخوردم🤣وقتی که اقدام میکریم دیگه نمی‌خورم  خوردنش ضرر نداره

من نه خیلی بدمزست اون ۳ روزم اینقد قیافم تو هم میرفت حالم میخاست بهم بخوره مزش خوب نی

ازکجااینو کشف کردین؟کسی دیگه هم نتیجه گرفته ازاینا؟

خیلی تحقیق میکردم اینا حاصل یک سال پرس وجوعه🤣🤣خیلی های دیگه هم دیدم که این دلنوشته رو خوردن نتیجه گرفتن فقط یه چیز دیگه هم روم نمیشه بگم😅

شوهر تو بنیش و توان بدنیش میطلبه ولی همه اینجور نیستن عزیزم 

البته ما هردومون گرمیم بچه اولمون هم با جلوگیری ناخواسته پسر شد الان چون میخواستم همجنس باشه خودش میگه داداش پسر میخواستم. حالا این چیزایی ک دکتر بهتون گفته رو منم رعایت میکنم ببینم چی میشه