2777
2789

یک ماهه بابام بیمارستانه و دقیقا یک ماهه خانواده پدریم خونه مان . عادت های غذایی خاص دارن به جز چند تا غذا مثل آبگوشت و سیرابی و ماهی و کله پاچه و جگر و ... چیز دیگه ای نمیخورن .تعدادشون هم زیاده طبیعتا هزینه مهمونداری هم زیاده روزای اول چندبار رستوران بردیم هروعده حداقل ده پونزده تومن شد 

حالا مادربزرگم چند روزه گیر داده به مامانم که چرا انقدر شام میخوری ؟ همین کارا رو کردید پس انداز ندارید یا مامانم با چای سوهان برداشت ناراحت شد  یا نمیدونم خواهرم کوچیکه ۳ سالشه تا یه چیزی برمیداره بخوره میگه واییییییییییی بابات کم آورده انقدر هدر نده 

فقط نسبت به مامانم و خواهر کوچیکم اینطوریه با من و بابام و خواهر بزرگم خوبه 

امروز صبح هم عموم ساعت ۵ صبح رفته با کارت بابام کله پاچه خریده ۵ تون هزینه کرده . من رابطم با مامانم خوب نیست ولی از کارهای اینا هم حرصم میگیره نمیشه هم بهش چیزی گفن بابام تازه قلبشو عمل کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردین مطلعشون کردین

الانم باباتون رفت دکتر 

برگشتین بگین دکترش گفته وهمون نیاد نره خدای ناکرده مریض نباشن اینم بیماری بگیره خطرناکه 

جای اروم وساکت هم باشن

تا پاشن برن

عموتون سرکارنداره؟ اشتباه کردین کارت دادین دستش....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بهتر نیست مهمونا رو رد کنید برن خونشون هتل مگه بابات چشهرک باش بفرستشون خونشون حتی همین مادر بزرگت ر ...

من دعوت نکردم خودشون اومدن اولش 

به این مادربزرگم تو بگیم بابام پودر میکنه همه مونو 

اشتباه کردین مطلعشون کردینالانم باباتون رفت دکتر برگشتین بگین دکترش گفته وهمون نیاد نره خدای ناکرده ...

نه عموم سرکار  نمیره 

متاهل و بچه داره ولی سنش کمه تت‌ حالا کا ر نکرده 

مگه دست ماست ؟ یه روز شام مورد علاقشون نباشه بابام سریع سفارش میده براشون

خب عزیزم وقتی بابات داره دیگه مشکلی نیست

ولی پشت مامانت در بیا بدونن تو این قوم بی کس و کار نیست

کنیز نیاوردن ک 

والا کنیز هم جیره مواجبی داره مامانت داره بی مزد منت براشون میپزه و میشوره و میسابه و پرستاری هم میکنه این حرفا یعنی چی