2777
2789
عنوان

کیا دو سه تا بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 69 پست

اسی تو بچه سومت رفتی سونو گفتن دختره واکنش خودت و اطرافیان چی بود؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه تا دختر دارم عزیزم ...چهارده، دوازده و چهار ساله .‌..دوازده ساله هه یکم نسازه😂 اون دو تای دیگه برای هم میمیرن ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

منم ۳،تا دختر دارم دختر بزرگم ۱۸ سالشه دوقلوهام ۱۳ یکی از دوقلوهام با دختر بزرگه نمیسازه ولی دوقلوها با هم اوکی هستن 😁

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

اسی یه سوال میگم چند تا بچه باشن بازی میکنن با هم راحت تره از یدونه است یا نه؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سوالات راجب دعواشونه‌ بعد با اینکه خیلی دعوا هم میکنن میگن‌ داداش هم بیار

والا داداش هم بیاد که دیگ واویلاس خخخ من پسرم دوسالش دخترم شش سالش یهو دعوا میکنن چن دقیقه بعد باز میبینی خواهرش داداشش گذاشت رو پاش که بخواب