2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا مهم نیست کنار هم خوابیدن تا صبح

نمیدونم ولی خب اللان میگه بیا پیشم بخواب من نمیتونم یکی دوبارخوابیدم اونم نصف شب همسرخوابید من پتومو برداشتم رفتم اتاق خوابیدم پیش دخترم.. ولی بداخلاق شده.. میدونم بخاطر همینه ولی نمیتونم اخه اون جاشو به بهانه بچه جدا کرد ولی دلیل اصلیش چیز دیگه ای بود.. 

راست میگی منم دوتا بچه ۳ ساله و ۲ ساله دارم موقع برای اینکه اتاق خواب گرم بود بااون دوتا کوچیکه تو ا ...

الان شرایط فرق کرده.. اون دلش میخاد من علاقه ای ندارم.. الان همسر ناراحته ولی من راحتم.. 

مرسی از اینکه جواب دادی عزیزم❤️✨

قربونت❤️

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم این قرص رو مداوم باید بخوره حالا که شروع کرده به خوردنش؟ اگر نخوره اتفاقی میوفته؟

چند وقته میخوره

بذار ببینید اثرش چجوریه

فعلا قطع نکنید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فک کنم یسالی هست میخوره ولی نه مداوم

پس دوباره ببرید ویزیت بنظرم

دختر از ۷ و ۸

و پسر از ۹ و ۱۰ دیگه باید تحت نظر غدد باشن و چکاب بشن

حداقل ۶ ماه یکبار

قدت چنده الان عزیزم؟پریود نشده که فقط رشد موی الت و برجسته شدن سینه داره.

وقتی سینه جوونه میزنه یک تا دو سال بعد پروسه پریود شروع میشه 

در این زمان بیشترین رشد قدی بچه داره کافیه بهش ویتامین لارم بدی هر روز ورزش،کنه بهتره یک ورزش بفرستید هر روز حتما تخم مرغ بده اینو خودم امتحان کردم عالیههه 

ویتامین بن مکس و ال ارژین خیلی خوب بود 

باز از دکتر غدد بپرس 

احتمالا دخترت تا پریود ۱۵۲ میشه 

بعد پریود رشد قدی ده تا ۱۵ سانت داره که بازم باید رعایت موارد بالا رو بکنی 

تجربه من از دختر اول و دومم 

حجامت هم خیلی موثر و خوب بود 

فعلا امضا ندارم
وقتی سینه جوونه میزنه یک تا دو سال بعد پروسه پریود شروع میشه در این زمان بیشترین رشد قدی بچه داره کا ...

مرسی حتما رعایت میکنم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
ببخشید استارتر دوستان اگر کسی میتونه منم راهنمایی کنه داداش منم کلاس پنجمه قدش 153 ایناس از نه سالگی ...

قدش خوبه 

اما برای رشد قد اینکارها خوبه: 

خواب قبل ۱۰ شب

تغذیه سالم مخصوصا لبنیات

ورزش در سطح متوسط