2777
2789
عنوان

کیا دو سه تا بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 69 پست
عزیزم از دوازده اسفند به بعد باردار شدی یا قبل از دوازدهم؟ اینم مهمه ...اگر میدونی بگو بهم حتما  ...

آخرای اسفند باردارشدم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
منو یسریا شنیدن بچه هام دوقلو دخترن جیغ و سوت و هورا سر دادن 😔 وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم .. حالا ...

نمیدونم عزیزم ولی میدونم خودشون خبر ندارن شکستن قلب یه مادر باردار که هیچ نقشی تو تعیین جنسیت اون بچه نداره، گناه خیلی بزرگیه و قطعا تاوان گزافی هم خواهد داشت ...‌

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که برای پسر دار شدن دلم را شکستن

مادر شوهرم گفت اِه ه پسره .کاش دختر بود.به شوهرم کفت چرتم را پاره کردید با خبرتون

منم به همسرم گفتم از حرف مادرت ناراحت شدم .یعنی چی .خدا هرچی صلاح بدونه به بنده هاش میده فقط خدا بهترینش را بده .

آخرای اسفند باردارشدم

بچه‌‌ات پسره استارتر 🥰😍❤خدا رو شکر استرس داشتم بگی اوایل اسفند ...رد نخور نداره مطمعن باش من خودم یه دخترم رو دهم مرداد باردار شده بودم دقیقا میدونستم و دختر بود و دو روز بعدش پسر و دقیقا دختر شد ...من پنج تا بچه به دنیا آوردم هر پنج تا طبق این چیزی که بهت گفتم دقیقا درست بود و دختر ...البته دوقلوهای دخترم فوت شدن و اونا رو سونوگرافی پسر تشخیص داده بود ولی طبق این فرمول دختر بودن و بعد از به دنیا آمدن دیدم که دختر بودن ...عزیزم حتما به من رفتی سونو خبر بده ❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
و منی که برای پسر دار شدن دلم را شکستن مادر شوهرم گفت اِه ه پسره .کاش دختر بود.به شوهرم کفت چرتم را ...

همیشه یه بهانه دارن ...غصه نخور پسر داشتن خیلی زیباست و پسرها هم همون قدر شیفته مادرشون هستن و کمک حال ...خیرشون ببینید عزیزم❤

بچه‌‌ات پسره استارتر 🥰😍❤خدا رو شکر استرس داشتم بگی اوایل اسفند ...رد نخور نداره مطمعن باش من خودم ...

واقعیه این گلم؟کاش واقعی باشه و دل من شادشه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
واقعیه این گلم؟کاش واقعی باشه و دل من شادشه

درسته عزیزم، توکل به خدا حتما دلشاد میشی 🥰💚 خودت هم برو تو جدول چینی که نینی بان گذاشته نگاه کن اون دقیقا درسته و میتونی بچه های قبلیت رو هم نگاه کنی تا مطمئن شی و هر کسی که دقیقا تاریخ بارداری و سن شو نگاه کنه جنسیتش رد خور نداره ...ولی باید تاریخ دقیق بدونی مثلا شما اوایل اسفند دختر بوده و از دوازدهم به بعد پسر ...حالا اونیکه دقیق ندونه و دختر باشه قطعا اوایل اسفند باردار شده و تو بعضی از ماه ها اینجوریه به فاصله‌ی چند روز حتی یک روز جنسیت ها متفاوته ...

درسته عزیزم، توکل به خدا حتما دلشاد میشی 🥰💚 خودت هم برو تو جدول چینی که نینی بان گذاشته نگاه کن او ...

مرسی عزیزم امیدوارم کردی😘😘😘

مرسی عزیزم امیدوارم کردی😘😘😘

فدای تو گلم، همسایه‌ی مامانم یه خانمی بود دو تا دختر داشت و ناخواسته ‌باردار شده بود چون ناراحتی قلبی داشت بارداری براش ضرر داشت و بی اندازه هم استرس داشت که دختر باشه ...من بدون اطلاع از اینا براش نگاه کردم و گفتم بچه‌ات پسره مطمعن باش ...خلاصه بچه رو تحت نظر پزشک با امیدواری نگه داشت چون همسرش فوق‌العاده پسر دوست داشت ...از قضا یه بارداری بی خطر و گذروند و بچه هم یه پسر صحیح و سلامت به دنیا اومد که اسمش رو آرش گذاشت و بعدها درهای خیر و برکت عجیبی به روشون باز شد و تو یه مدت کوتاه با یه ارثیه‌ای که اصلا انتظارشو نداشتن صاحبخونه شدن و کلا اوضاع مالی و عاطفی زندگیشون عالی شد و چقدر هم همیشه ازم تشکر می‌کرد و هر وقت میدیدمش تو نگاهش قدردانی بود ...مطمعنم خدا خو‌است من اون موقع اون پیام رو بهش بدم که بچه‌اش پسره تا سقط نکنه و در ضمن هیچ عارضه ای هم نداشت اون بارداری براش و تمام آرزوهاش یه جا محقق شد، امیدوارم برای شما هم خوش خبر بوده باشم و زندگیتون بعد از این سراسر خوشی و شادی و برکت باشه💚🥰🌿