2777
2789
عنوان

کیا دو سه تا بچه دارن

984 بازدید | 69 پست

با هم دیگه خوبن؟

من سه تا دختر دارم اختلاف سنی هر کدومشون ۴ ساله بعضی وقتا خیلی دعوا دارن این هفته خیلی دعوا کردن حالا منم بهشون گفتم دعوا نکنید میریم استخر 

سر هرچیزی‌ دعوا دارن هی با بالش میزنن تو صورت همدیگه بعضی وقتا همدیگه رو بلند میکنن سر تلوزیون که خیلی دعوا دارن!

بعضی وقتا هم تو مدت کوتاهی خیلی همدیگه رو دوست دارن و یدونش نباشه زود دلشون تنگ میشه واسه هم

حالا هم سه تاشون میگن مامان یه داداشم واسمون بیار!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا دختر دارم والان باردارم برام دعا کنین این یکی پسر باشه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

آقای عزیزی که روانشناس کودکه میگفت بچه ها باید دعوا کنن نکنن مشکل دارن برای رشدشان لازمه😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دوتا دارم...بززگه ۳ سال و نیم کوچیک ۱..‌‌هنو ب مرحله دعوا نرسیدن‌‌‌‌...دعوا هم کنن میخام دخالت نکنم...‌

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم