2777
2789
عنوان

کیا دو سه تا بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 69 پست
آخی دوقلوهاتون 18 ساله هستن؟ 🥺😢 من دوقلوهام دوسالو نیمه هستن چقدر دلم خواست الان بزرگیشونو ببینم ...

میشه گلم 

♥️♥️

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تو بچه سومت رفتی سونو گفتن دختره واکنش خودت و اطرافیان چی بود؟

کلا من دوست داشتم پسرشه ولی با اینکه گفت دختره خیلی ذوق زده شدم و دیگه به پسر فکر نکردم😍🥰🥰

منم سه تا دارم اما تابستونا پسرم میره کلاس و استخر  کار پیش باباش زیاد خونه نیس ..که جنگ کنه با دخترا ..دخترامم دوقلوان خوبه رابطشون بهتر شده .بیشتر باهم بازی میکنن تا دعوا ..دخترام ۶سالشونه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

مام سه تاییم با اینکه بزرگ شدیم دعوا و بحث داریم اما بیشتر همو نادیده میگیریم 😂😂ما با داداش بزرگم کاری نداریم و بعضی اوقاتم دعوا میکنیم اما نمیسازیم در کل اما با داداش کوچیکم اصن جونمه و دوسال اختلاف داریم و رابطمون خوبه من براش میمیرم انقد ک دوسش دارم و بهش وابسته ام و خیلی هوای همو داریم 

کلا من دوست داشتم پسرشه ولی با اینکه گفت دختره خیلی ذوق زده شدم و دیگه به پسر فکر نکردم😍🥰🥰

انشالله همیشه تنشون سالم باشه عزیزم.خوبه که اطرافیان تیکه بارونت نکردن

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
بیشتر جاری بود که محل نذاشتم😂😂

جاری های منم از الان که جنسیتش معلوم نیس تیکه بارونم کردن

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
اتفاقا بازی هم میکنن همش درحال آب پاشیدن به یکدیگه‌ هستن😁😄😄 

ای جان خدا حفظشون کنه پس راحت تره آخه من یه پسر دارم ۲۱ ماهشه همش چسبیده بهم میگه با من بازی کن کنارم باش خسته شدم میگن اگر باز بچه بیارم همشون قراره بچسبن به من یا نه بازی میکنن باهم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله همیشه تنشون سالم باشه عزیزم.خوبه که اطرافیان تیکه بارونت نکردن

عزیزم منم بشدت دلم میخواست تو دلیم پسر بشه

اما خدا نخواست و نشد

الان شدن دو تا دختر

حستو با تمام وجود درک میکنم

اما ذهنتو برای دختر هم آماده کن تا اگه گفت دختر، زیاد ناراحت نشی

خدا نگذره از اطرافیان

من خودم خوشحالم که مادر دو‌تا فرشته شدم

اما امان از حرف دوران جاهلیت بقیه

مادرشوهرم جلوی من به همسایمون گفت انشالله بچه ی عروسم پسره

درصورت که بهش گفتم سونو گفته دختر

جاریمم سه تا دختر داره

جاریم البته خیلی خوشحال شد که بچم دختر شده، حق هم بهش میدم، انقدر پسر پسر کردن که جاریم به جنسیت بچم حساس شده بود 

آوا هستمه ... ته کچیک