2777
2789

پیشگیری بهتر از درمان هست از ما گفتن بود

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عینکی ام شماره چشمات چنده؟

یک نیم جفتش

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
منم خشکی چشم گرفتم  از سوزش و درد گاهی اوقات نمیتونم چشمامو باز کنم

قطره خشکی چشم داروخانه تهیه کن خیلی خوبه

لیزر میتونی بکنی درست میشه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
خوبه من چهارونیم چشمام

من از عینک خسته شدم زمستان لیزیک میکنم

قطره خشکی چشم داروخانه تهیه کن خیلی خوبه

استفاده میکنم همیشه 

ولی حس میکنم بی فایدس با اینکه همیشه نور صفحه کمه و از فی لتر نور آبی استفاده میکنم😿

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من از عینک خسته شدم زمستان لیزیک میکنم

به سلامتی امیدوارم عمل خوبی داشته باشی

من که هیچوقت حاضر نمیشم عمل کنم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
به سلامتی امیدوارم عمل خوبی داشته باشی من که هیچوقت حاضر نمیشم عمل کنم 

ممنون🙏