2777
2789

همینطور که میدونین امتحانات نهایی رو کنکور اثر گذار هستن 

بچه ها من با خودم کاغذ برم سر جلسه و متاسفانه تونستم ببینم رو هم دو نمره فک کنم حدودا بوده ولی ترازم افتضاح شد نمره هام همه خیلی کم بودن و امسال میخوام پشت کنکور بمونم و نمیرم دانشگاه الان میخوام ببینم با توجه به اینکه نمیرم دانشگاه با اون نمره ها بازم حق الناسش گردنم هستش؟ 

و اینکه خدا گفته یا دعا کنین یا مال و نذر بدین برای رفع حق الناس الان من نمیدونم چی کار کنم خیلی پشیمونم بچه ها خیلی اشتباه بزرگی کردم نمی‌دونم چجوری جبرانش کنم آخه رد مظالم برا چند هزار نفر چطور بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه مثل شما بودند عزیزم 🌹

میارسم از حق الناس حجاب و نماز درستی نداشتم نمیخوام اون دنیا تا مردم ان هزار نفر صف بکشن که از من حق دارن خیلی پشیمونم 

دیگه تو هیچ امتحانی تقلب نمیکنم  ولی حق الله با توبه بخشیده میشه حق الناس میگن یا رد مظالم 

یا براشون دعا کن که چه دعایی میتونه حق این همه هزار نفر آدم رو بگیره یا  از کجا پول بیارم  برا رد مظالم اصلا هر چیم بدم مگه جبران میشه من فقط یه دختر ۲۰ ساله هستم حتی دانشگاه هم نرفتم 

کاش این کارو نمیکردم از سر جوونی و استرس کاری کردم ک دیگه پاک نمیشه 

خب وقتی تو نری دانشگاه میشه بگی حق کی رو ضایع کردی.

خوب تراز رو که میگن برا اساس عملکرد سایر داوطلب ها میدن 

الان من اون دو نمره رو تقلب نمیکردم ترازم کمتر میشد 

اصلا خودمم نمی‌دونم گردنم هست یا نه ولی کلا تقلب حرامه و حق الناس از سر جوونی و جاهلی کاری کردم که دیگه نمیتونم پاکش کنم 

یعنی همیشه اینقد رعایت میکنی اگه اره که بگم خوشبحالت فک کنم این دو نمره حق ناس نباشه اونم که دوباره ...

میارسم از حق الناس حجاب و نماز درستی نداشتم نمیخوام اون دنیا تا مردم ان هزار نفر صف بکشن که از من حق دارن خیلی پشیمونم 

دیگه تو هیچ امتحانی تقلب نمیکنم ولی حق الله با توبه بخشیده میشه حق الناس میگن یا رد مظالم 

یا براشون دعا کن که چه دعایی میتونه حق این همه هزار نفر آدم رو بگیره یا از کجا پول بیارم برا رد مظالم اصلا هر چیم بدم مگه جبران میشه من فقط یه دختر ۲۰ ساله هستم حتی دانشگاه هم نرفتم 

کاش این کارو نمیکردم از سر جوونی و استرس کاری کردم ک دیگه پاک نمیشه