2777
2789
عنوان

بهترین دکتر برای فیبروم کیه؟

3736 بازدید | 14 پست

سلام دوستان تجربیاتتون رو در مورد فیبروم ( میوم) لطفا بگید که چه اقدامی انجام دادید و بهترین جراح کیه و اینکه راضی هستید از جراحتون و......

فیبروم مانع بارداری میشه؟

فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی  نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیبروم مانع بارداری میشه؟

بستگی به سایز و موقعیت فیبروم داره و در اکثر موارد خطری تردید نمیکنه . مگه اینکه زیاد بزرگ بشه که رحم رو درگیر کنه  و یا رگ های خونی زیادی داشته باشه و.... چیزی که من فهمیدم تا حالا 😢

بستگی به سایز و موقعیت فیبروم داره و در اکثر موارد خطری تردید نمیکنه . مگه اینکه زیاد بزرگ بشه که رح ...

مرسی بابت پاسخگویت

فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی  نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه   
سلام دریا جون میشه لطفا بگی  فیبرومت چقدر بوده و پیش کی رفتی ؟ لاپاراسکوپی کردی یا عمل باز؟ و چ ...

سلام به روی ماهت عزیزم

عزیزم من سالهاست که فیبرومهای بزرگ و کوچیک و متوسط به تعداد زیادی داشتم، علاوه بر فیبروم کیست و آندومتریوز هم داشتم. یک هفته کار داشت تا پریود بشم همش لکه بینی داشتم و پریودیهام و خونریزیهام خیلی زیاد و دردناک و طولانی و همراه با لخته های خونی بزرگ بود، همش هم تحت درمان بودم، حتی میگفتن باید کورتاژ بشی، انجام ندادم، تا اینکه پارسال دکترم بهم گفت باید جراحی بشی، منم چون میترسیدم انجام ندادم. تا اینکه چهار ماهه پیش با اینکه برای کیست و فیبرومهام ال دی میخوردم، لکه بینی و خونریزی افتادم و شکمم خیلی بزرگ شده بود و به نفس نفس میوفتادم و وقتی رفتم پیشش از روی شکم معاینه ام کرد و گفت رحمت خیلی بزرگ شده و باید زودتر عمل بشی،و رحمتو در بیاریم و تخلیه اش کنیم. این بود که 4 ماه پیش عمل تخلیه رحم یا همون هیسترکتومی شدم، شکممو خیلی کم برش داد. البته دکتر خیلی خوب و مهربون و باتجربه ای هستن. و واقعا ازشون ممنونم. 

سلام به روی ماهت عزیزم عزیزم من سالهاست که فیبرومهای بزرگ و کوچیک و متوسط به تعداد زیادی داشتم، علا ...

ان شاالله که همیشه سلامت باشی ؛ شما متاهلید ؟ بچه دارید؟ 

من مجردم  خیلی میترسم ازین که دکتر بگه جراحی بشی  میگم نکنه موقع جراحی فیبروم خونریزی کنه و...‌ مجبور بشن رحمم رو در بیارن و..... 

ان شاالله که همیشه سلامت باشی ؛ شما متاهلید ؟ بچه دارید؟  من مجردم  خیلی میترسم ازین که د ...

ممنونم عزیز دلم، بله عزیزم، دوتا بچه هم دارم، عزیزم اگه اذیت نمیشی بهتره عمل نکنی، چون ممکنه چند سال دیگه دوباره در بیاد. 

نمونه اش زنداداشم دو سه سال پیش فیبرومشو که یه دونه بود عمل کرد، ولی الان چند تا فیبروم دراومده که طب سنتی میره و بادکش رحم انجام میده برای رحم عالیه

بعدشم به سن یایسگی نزدیک بشیم یا یایسه بشیم کلا فیبرومها کوچیک میشن و از بین میرن. 

من وضعیتم خیلی بد بود. و دیگه مجبور شدم جرلحی کنم. 

عزیزم سعی کن چیزهای هورمونی مثل مرغهای ماشینی که حاوی هورمون هستن نخوری، روی زمین یا فرش نشین و حتما زیر خودت یه بالش بذار یا روی مبل یا صندلی بشین، همیشه چکاپ کن و تحت نظر دکتر باشی هیچ موردی نداره. منتها من خیلی فیبرومهام زیاد بود، به قول دکترم که اگه یکی یا دوتا بزرگ هم بود، مشکل نبود و درمان نیشدی ولی خیلی زیاد و گوناگون بودن. 

ممنونم عزیز دلم، بله عزیزم، دوتا بچه هم دارم، عزیزم اگه اذیت نمیشی بهتره عمل نکنی، چون ممکنه چند سال ...

انشالله خدا براتون نگه شون داره و همیشه سایه ات بالا سرشون باشه ؛ مرسی بابت راهنمایات عزیز دلم

دیشب با یه پزشک آنلاین حرف میزدم خیلی ترسوندم میگفت برو اول فریز  تخمک کن بعد جراحی کن و..... آخه من مجردم خیلی می ترسم 😢

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون می‌گذارم 

09367461816