2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
خدا یه راه جلو پام بزاره میرم تازه دارم میفهمم همون روزا باید میرفتم اونموقع همه چی ارزون بود الان ب ...

طلاق گرفتن به این راحتی نیست و زمان بره، بهتره برید و تو شهر خودتون برای طلاق اقدام کنید اینجوری کمتر هزینه میشه، آرامشتون هم بیشتره

طلاق گرفتن به این راحتی نیست و زمان بره، بهتره برید و تو شهر خودتون برای طلاق اقدام کنید اینجوری کمت ...

اگه خودش راضی بشه به طلاق خیلی راحت تموم میشه درعرض دوسه روز چون آشنا زیاد داره دیگه شورای حل اختلاف و اینا نمیریم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه جهازمو نمیده و مشکلم یکی دوتا نیست شهر ما خیلی دوره و من نمیتونم برم اونجا زندگی کنم هم بخاطر حر ...

قید این شهر رو باید بزنید شوهرتون حتی بعد از طلاق هم نمیذاره راحت باشید ، حتما یه برنامه ای می ریزه که شما رو پیش دیگران خراب کنه

فعلا برگردید شهر خودتون بعدا به کار هم فکر می کنید، بعید می دونم دوباره بتونید بعد از طلاق تو این شهر کار کنید، خدا روزی رسان هست؛ هر جا باشید خودش کمکتون می کنه

اگه خودش راضی بشه به طلاق خیلی راحت تموم میشه درعرض دوسه روز چون آشنا زیاد داره دیگه شورای حل اختلاف ...

با شخصیتی که از شوهرتون تعریف کردید همچین چیزی بعیده ، اگرم بشه به قول معروف 

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر

آری شود، ولیک به خونِ جگر شود

قید این شهر رو باید بزنید شوهرتون حتی بعد از طلاق هم نمیذاره راحت باشید ، حتما یه برنامه ای می ریزه ...

نمیدونم چی میشه اگه ببینم دیگه هیچ راهی برام نمونده آخرین راهم اینه ک برم اونجا پیش خانوادم خب میرم مرگ که نیست میخوام فردا ب بابام بگم بیاد اینجا ی خونه کرایه کنه اینجوری منم جهازمو میریزم اونجا و جای موندنمم درست میشه تا کارای طلاق انجام بشهالبته اگه بابام قبول کنه اخه بیچاره ها خودشون درگیرن آخ چقدر بابام گفت نکن نرو گفتم یا اون یا هیچکس خدا منو لال میکرد اونشب چقدر پدرمادرمو خورد کردم خدا منو ببخشه

با شخصیتی که از شوهرتون تعریف کردید همچین چیزی بعیده ، اگرم بشه به قول معروف  گویند سنگ لعل شو ...

بستگی داره خوی اونزمانش چی بگه یا رگمغروربازیش گل میکنه اونوقت میگه همین الان طلاق میدم بیا بریم یا رگ عصبیش میزنه بالا بدبخت میشم😔😔😔

نمیدونم چی میشه اگه ببینم دیگه هیچ راهی برام نمونده آخرین راهم اینه ک برم اونجا پیش خانوادم خب میرم ...

جهاز!!!

فکر نکنم تا قانونی اقدام نکنید به شما جهازی بده، شما همه چیز رو راحت برنامه ریزی کردید ولی اینطوری نیست

بستگی داره خوی اونزمانش چی بگه یا رگمغروربازیش گل میکنه اونوقت میگه همین الان طلاق میدم بیا بریم یا ...

امیدوارم همونطور که دوست دارید پیش بره ولی آمادگی هر جور عکس العملی رو باید داشته باشید

جهاز!!! فکر نکنم تا قانونی اقدام نکنید به شما جهازی بده، شما همه چیز رو راحت برنامه ریزی کردید ولی ...

راست میگید بهتره من اول اقدام کنم هرچه بادا باد برا چارتا تخته تاباله ک عمرمو نمیذارم بسوزم میخوام نباشن اصلا جهازمیخوام چکار بقولی مهرم حلال جونم آزاد

امیدوارم همونطور که دوست دارید پیش بره ولی آمادگی هر جور عکس العملی رو باید داشته باشید

بله باید آماده باشم بهترینشم اینه یا من برم پیش خانواده یا اونا بیان اینجا درست میگید درغیر این صورت نشدنیه

راست میگید بهتره من اول اقدام کنم هرچه بادا باد برا چارتا تخته تاباله ک عمرمو نمیذارم بسوزم میخوام ن ...

چون شوهرتون اهل تهمت هست باید پدرتون بیاد دنبالتون، موقع رفتن تنها نرید که ماجرای جدید درست نکنه، خانواده تون جلوش کم بیارن

چون شوهرتون اهل تهمت هست باید پدرتون بیاد دنبالتون، موقع رفتن تنها نرید که ماجرای جدید درست نکنه، خا ...

باریک الله به شما راست گفتن دوتاعقل بهتراز یکی کارمیکنه 

من فکراینجاشو نکرده بودم

راست میگیدآفرین

باریک الله به شما راست گفتن دوتاعقل بهتراز یکی کارمیکنه  من فکراینجاشو نکرده بودم راست میگیدآ ...

من دوست ندارم کسی طلاق بگیره، ولی شما مظلوم واقع شدید تو این زندگی و چاره ای جز طلاق ندارید

من دوست ندارم کسی طلاق بگیره، ولی شما مظلوم واقع شدید تو این زندگی و چاره ای جز طلاق ندارید

خودمم دوست ندارم زندگیم خراب بشه ولی هیچجوره بامن راه نمیاد

خودمم دوست ندارم زندگیم خراب بشه ولی هیچجوره بامن راه نمیاد

از شرایط شما داره سواستفاده می کنه، باز اگه موقع طلاق خواست به شما امتیازی بده که برگردید تو زندگیش بهش فکر کنید، البته نه وعده دروغ و الکی، محضری باشه