به شوهرم میخوام بگم طلاق میخوام از یه طرف خودم غریبم تو این شهر خانوادم جای دیگن از طرفی ترس همه وجودمو گرفته که هیچکس پیدا نمیشه که خوب باشه شوهرم که این در اومد بقیه چی هستن و این حرفا از طرفی شوهرمن خیلی تیزه فهمیده من بریدم و دیگه بقولی به جوش اومدم خودشو زده به اون راه و محبت میکنه هراز گاهی میبینم که کنترلشو از دست میده و میخواد باهام دعوا کنه اما با سیاست سریع جمعش میکنه کاملا متوجه این حرکتش هستم و موندم چکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه جهازمو نمیده و مشکلم یکی دوتا نیست شهر ما خیلی دوره و من نمیتونم برم اونجا زندگی کنم هم بخاطر حر ...
قید این شهر رو باید بزنید شوهرتون حتی بعد از طلاق هم نمیذاره راحت باشید ، حتما یه برنامه ای می ریزه که شما رو پیش دیگران خراب کنه
فعلا برگردید شهر خودتون بعدا به کار هم فکر می کنید، بعید می دونم دوباره بتونید بعد از طلاق تو این شهر کار کنید، خدا روزی رسان هست؛ هر جا باشید خودش کمکتون می کنه
خودمم دوست ندارم زندگیم خراب بشه ولی هیچجوره بامن راه نمیاد
از شرایط شما داره سواستفاده می کنه، باز اگه موقع طلاق خواست به شما امتیازی بده که برگردید تو زندگیش بهش فکر کنید، البته نه وعده دروغ و الکی، محضری باشه