2777
2789

سلام خانما ، شبتون بخیر 🌹

این کلیپارو تو اینستا دیدید ایرانی نیست ، خانمه میره خونه های خیلی کثیف و تمیز میکنه؟

برام سواله که چطور به اون روز میوفته خونه 🤔

شما کثیف ترین فردی که دیدید تو واقعیت چطور بوده؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یتیمه

افسردگی داره

هیشکی دوسش نداره دلم کبابه براش

فکر کنم توی هف هشت سال اخیر کلا پنج شش بار حموم رفته

موهاش ریخته

غذا نمیخوره

با اینکه اینطوره ولی وسواس شدید جسمی و فکری هم داره

بمیرم بمیرم💔

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت متوجه شدم بعضی خانم ها پریودی حمام نمی‌رن دیگه منشا بوی گند مترو و تاکسی رو تا حدودی ف ...

اره منم دیدم ، من اصلا نمیتونم تحمل کنم حموم نرفتنو ، از،همون روز اول تا اخر هر روز دوش میگیرم 

یتیمهافسردگی دارههیشکی دوسش نداره دلم کبابه براشفکر کنم توی هف هشت سال اخیر کلا پنج شش بار حموم رفته ...

خونه داره ؟

خونه خودم وقتی بچه هام کوچبکتر بودن و بخاطر کمردرد افتادم تو رختخواب،کاش همونوقت اون خانمه میومد،البته چندساله شوهرم و بچه هام مرتب همکاری میکنن تو کار خونه دیگه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بعضی از خونه ها واقعا همچین شرایطی رو دارن

مخصوصا تو جاهایی که حالا فرد صاحب خونه بشدت نیازمند و محتاجه و در کنار همه اینا معلولیت یا مشکل جسمانی خاصی داره

وگرنه خودشون کثیف نیستن، شرایط باعثشون میشه

خیلی دیدم همچین مواردی رو...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

دختره؟ تنها زندگی می‌کنه؟خیلی ناراحت شدم 🥲💔

اره خودش قبلا کار میکرده خونه گرفته برا خودش

از اول اینطور نبود

اجتماعی خوش سرزبون هیکلی پولدار

یهو عوض شد

افسرده  شد منزوی شد

هیشکی هم نفهمید دلیل این عوض شدن چی بود و یهو چه بلایی سرش اومد

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش