2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
چندساله ازدواج کردی؟ بچه داری؟

4ساله نه خدا به دور البته خودشم نمیخواد بچه بیشترهم منو دلسرد کرده از زندگی چون یکبار دوستم بهش گفت انشاالله بچتون گفت نه ادم بچش یکی باشه بسه اون یکی هم مال من نیست که 

یکبارم دروغ سیزده بهش گفتم حاملم حسابی رفت تو خودش و کلا ناراحت شد منم دیدم دارم ضایع میشم جلو همه سریع جمعش کردم گفتم دروغ سیزده بود نمیری

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خواهر ساده من من اگه الان جدا بشم مادرش ازش دلسرد میشه و براش خونه نمیخره اون فقط میخواد مارو یه ...

یا خدااااا ، پس همون جدا شی بهتره، گفتم که حتما ب جایی رسیدی که این تصمیم رو گرفتی

یا خدااااا ، پس همون جدا شی بهتره، گفتم که حتما ب جایی رسیدی که این تصمیم رو گرفتی

اولین تاپیکم رو بخون میفهمی 

بخدا من اصلا مادی نیستم اون ماشین به نام هرکس باشه مهم نیست انا حتی نگفت توهم پابه مام زحمت کشیدی من خیلی سختی کشیدم کارگاه زد اندازه دوتا گارگر براش کارمیکردم اونجاهم نگفت دستت درد نکنه گفت من خیلی اذیت شدم دخترم اذیت شد دلم گرفت هیچی دم نزدم😢😢

اولین تاپیکم رو بخون میفهمی  بخدا من اصلا مادی نیستم اون ماشین به نام هرکس باشه مهم نیست انا ح ...

من تاپیکتو خوندم 😔 خدا به دادت برسه اصلا ماتو مبهوتم تو خیلی قوی خدا به دلت رحم کنه 

من تاپیکتو خوندم 😔 خدا به دادت برسه اصلا ماتو مبهوتم تو خیلی قوی خدا به دلت رحم کنه 

خدا یه راه جلو پام بزاره میرم تازه دارم میفهمم همون روزا باید میرفتم اونموقع همه چی ارزون بود الان با این گرونی چکارکنم اخه 

بازم میرم ها خدا بزرگه  بخاطر شکمم نمیمونم حقیر بشم میترسم بی سرپناه بمونم ابروم بره حالا میخوام فردا به بابام بگم بیاد اینجا یه خونه اجاره کنه بمونه تا من کارامو تموم کنم اونم کمکم کنه بعد ببینم چی میشه

خدا یه راه جلو پام بزاره میرم تازه دارم میفهمم همون روزا باید میرفتم اونموقع همه چی ارزون بود الان ب ...

انشالله که جداشدنی اذیتت نکنه طلاقت بده من اصلا نمیدونم چی بگم واقعا تو شک هستم خیلی دعات میکنم عین شوهر تو کم نیست تو همین سایت خانمهایی هستن که شوهرشون مثل تو اونام خسته شدن 

انشالله که جداشدنی اذیتت نکنه طلاقت بده من اصلا نمیدونم چی بگم واقعا تو شک هستم خیلی دعات میکنم عین ...

من با عشق کورکورانه و یکطرفه خودم وارد این زندگی شدم واقعا موندم چکارکنم دوستم صبح میگفت بنظرت واکنشش چیه واقعا نمیدونم شاید به راحتی چون مغروره بگه اوکی بریم طلاق شایدم اذیتم کنه چون دومین طلاقه حتما اذیتم میکنه ک بقیه مشکل از اون ندونن

اولین تاپیکم رو بخون میفهمی  بخدا من اصلا مادی نیستم اون ماشین به نام هرکس باشه مهم نیست انا ح ...

عزیزم تا الان داشتم تاپیک اولتو میخوندم، واقعا نمی‌دونم چی بگم، ولی ایشون واسه شما همسر بشو نیست، تا الان به کسی نگفتم جدا شو ،ولی باید فکری واسه زندگیت بکنی عزیزم، ایشون علاوه بر بد دلی و مسائل دیگه ش متاسفانه انحراف جنسی هم داره که اوضاع رو خییییلی بدتر کرده

عزیزم تا الان داشتم تاپیک اولتو میخوندم، واقعا نمی‌دونم چی بگم، ولی ایشون واسه شما همسر بشو نیست، تا ...

مرسی از توجهت و وقتی که گذاشتی

عزیزم

بله همینطوره این موضوع خیلی باعث شد ک از خواب بیدارشم و منو دلسرد کرد ک دیگه کوچکترین کاری منو عصبی و ناراحت میکنه درحالی ک اوایل بزرگترین کارهارو تحمل میکردم

من اول زندگی بهش گفتم فقط بهم خیانت نکن و آرامشو بهم بده من آرامش ندیدم که هیچ جلوی چشمم خیانت دیدم که هیچ الان انقدر از خودم بدم میاد که از یه حیوون نجس نه  

مرسی از توجهت و وقتی که گذاشتی عزیزم بله همینطوره این موضوع خیلی باعث شد ک از خواب بیدارشم و منو د ...

من تاپیک اول شما رو خوندم، زندگی سختی با این مرد داشتید که برای هیچ زنی قابل تحمل نیست، چون بچه ای ندارید که نگران آینده ش باشید، اگه می تونید بدون آذیت و آزار این مرد طلاق بگیرید و بعد از طلاق خودتون از عهده ی گذران زندگی بر بیاید بهتره طلاق بگیرید، انشاءالله در آینده روزها و سال های خوب همراه با آرامش داشته باشید

من تاپیک اول شما رو خوندم، زندگی سختی با این مرد داشتید که برای هیچ زنی قابل تحمل نیست، چون بچه ای ن ...

مرسی ممنون برام دعا کنید خدا یه راه چاره جلوپام بذاره تا برم و نجات پیداکنم

من با عشق کورکورانه و یکطرفه خودم وارد این زندگی شدم واقعا موندم چکارکنم دوستم صبح میگفت بنظرت واکنش ...

بهتره بهش نگید می خواید طلاق بگیرید، با توضیحاتی که درباره شوهرتون دادید ممکنه خدای نکرده این بار هم عکس العمل بدی نشون بده،بهتره بی سرو صدا یه مقدار از لباس و وسایل شخصیتون رو بردارید و برید، بعدا پدرتون باهاش تماس بگیره و بگه می خواید طلاق بگیرید

اگه پدرتون تو شهر شما نیست، باهاش هماهنگ کنید ساعتی که شوهرتون خونه نیست بیاد شما رو ببره

بهتره بهش نگید می خواید طلاق بگیرید، با توضیحاتی که درباره شوهرتون دادید ممکنه خدای نکرده این بار هم ...

اخه جهازمو نمیده و مشکلم یکی دوتا نیست شهر ما خیلی دوره و من نمیتونم برم اونجا زندگی کنم هم بخاطر حرف فامیل هم شرایط اونجا به درد من نمیخوره شرایط شغلی نداره اونجا هزاران مشکل دیگه اینجا بزرگ شدم و راحت ترم همه رو میشناسم همه جارو بلدم باید یجوری هماهنگ کنم که همه چی درست دربیاد اگه خانوادم اینجا بودن تاحالا رفته بودم تموم شده بود الان هرجا برم میره شکایت میکنه میگه فرار کرده