2777
2789
عنوان

نحوه تست زدن واسه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 51 پست
برنامه ازمون قلم چی رو میشه دانلود کرد یا تست هاشو؟

برنامه اش که میشه ، سوالاشم معمولا تو کانالای تلگرام میذارن اینجوری نیست که پیدا نشه سرچ کنی پیدا میکنی من خیلی وقته از جو کنکور اومدم بیرون کانال نمیشناسم 🥺🌸 

که رمز ماست ایستاده مردن.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه اش که میشه ، سوالاشم معمولا تو کانالای تلگرام میذارن اینجوری نیست که پیدا نشه سرچ کنی پی ...

چه غمگین میگی...فکر میکنم دوس داری ادامه بدی...من عاشق درسم بعد ده سال شروع کردم واسم دعا کن موفق بشم

از کجا بیارم تست هاشو؟ کتابش هست یا منبع مشخصی داره

دور دنیا در چهار ساعت گاج 

چند کنکور خیلی سبز

کنکوریم مهرماه 

اینا هستن که از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ تستهای سراسری  طبق کتابای نظام جدید دارن 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
چه غمگین میگی...فکر میکنم دوس داری ادامه بدی...من عاشق درسم بعد ده سال شروع کردم واسم دعا کن موفق بش ...

نه اخه دانشجوام دیگه ایشالله که به هر چی میخوای برسی هیچوقت امیدت رو از دست نده حتما میتونی 🌸❤️

که رمز ماست ایستاده مردن.....
دور دنیا در چهار ساعت گاج  چند کنکور خیلی سبز کنکوریم مهرماه  اینا هستن که از سال ۹۴ تا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت امیدوارم به خواسته هات برسی و موفق باشی

نه اخه دانشجوام دیگه ایشالله که به هر چی میخوای برسی هیچوقت امیدت رو از دست نده حتما میتونی 🌸❤️

خوشبحالت...ممنون از دعای قشنگت انشاالله همیشه موفق باشی

کتاب درسی کافی نیست .هر گفتارو که خوندی تستاشو بزن برا استخراج نکات و یاداشت کردنشون .و ی تعداد بعدش ...

مشکل من همین تسته...کتاب تست زنی باید بخرم چون هیچی واسه تست زدن ندارم فقط دوتا پی دی اف دان کردم که وقتب دیدم نمیتونم تستاشو بزنم خیلی ناامید شدم😔

مشکل من همین تسته...کتاب تست زنی باید بخرم چون هیچی واسه تست زدن ندارم فقط دوتا پی دی اف دان کردم که ...

کنکوری امسال هستین ؟  منم خیبی ناامیدم هیچی نخوندم واقعا توانایی پشت کنکور موندنو ندارم