2777
2789
عنوان

صدا گنجشکا دیگه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 57 پست
طرف ما میاد

ولی اینجا دیگه هیچ صدایی ازشون نیست انگار واسه همیشه کوچ کردن از زمین رفتن

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین طور پروانه هایا کریم هاالان آبانه یکبار بارون نباریدههوا هم که مثل تابستونخدا رحم کنهچی داره به ...

خیلی قشنگ گفتی..‌ پروانه ها رو که اصلا انقدر ندیدم انگار وجود نداشتن از همون اولشم... یاکریمم  انگار صداش همش خیالی بود...

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

صدا گنجشک هیچی من امشب از تو آسمون صدا میشنوم نمیدونم واقعیه یا توهم زدم و چون میترسم حساس شدم😭

چه صدایی....

تو آسمون اخیرا یه اتفاقای عجیب و غیر عادی انگار داره میوفته

دقت نکردم مردن لابد

مردن که نمیشه گفت... کوچ کردن احتمالا

خیلی قشنگ گفتی..‌ پروانه ها رو که اصلا انقدر ندیدم انگار وجود نداشتن از همون اولشم... یاکریمم انگار ...

مطمئنم به خبرائیه

هرچی که هست کاش دامن گیر مردم نشه 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
شبای امتحان که استرسی بودم از ساعت ۳ صداشون درمیومد حالا که مدرسم تموم شد دیگه نیستن

دقیقاااااا

مطمئنم به خبرائیههرچی که هست کاش دامن گیر مردم نشه

امیدوارم... دنیا داره تغییر میکنه بیشتر از هر تایم دیگه ای... وگرنه این موارد همشون آنرمال و نشانه اند...

اتفاقا کنار خونه ی ما میاد سپیده میزنه میان دو تا بلبلم کنار خونمونن خودم بزرگشون کردم اونام هر صب م ...

چقدر قشنگ..‌ چقدر عالی

صدا گنجشک هیچی من امشب از تو آسمون صدا میشنوم نمیدونم واقعیه یا توهم زدم و چون میترسم حساس شدم😭

منم می‌شنوم

معلوم نیس چه خبره واقعا 

از بعد کرونا کلا زندگی ها آدم ها و دنیا تغییر کرد

خصوصا تو این ۳ سال اخیر

من خیلی نگران میشم گاهی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
شوخی میکنم بابا

میدونم که شوخی میکنی؛ منم دارم همراهیت میکنم