2777
2789
عنوان

نحوه تست زدن واسه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 51 پست
آها پس اول هر مبحثو خوندی فرداش باید تست آموزشی ازش بزنی بدون در نظر گرفتن زمان

همین تستارو از کجا بیارم فقط تونستم دوتا پی دی اف دان کنم چیزی گیرم نیومد از نت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب تست زنی چی خوبه بگیرم که یکم راه بیفتم

عزیزم من نظام قدیم بودم 🥺 اون موقع نشر الگو خیلی خوب بود و برای سطح بالاتر هم ای کیو . الان رو نمیدونم ولی بیشتر خیلی سبز میگیرن سایت انجمن کنکور رو سرچ بزن اونجا بهترین منابع رو مینویسن 

که رمز ماست ایستاده مردن.....
عزیزم من نظام قدیم بودم 🥺 اون موقع نشر الگو خیلی خوب بود و برای سطح بالاتر هم ای کیو . الان رو نمید ...

ممنونم عزیزم...بنظرتون مشاوره بگیرم خوبه؟ یا خودم بخونم

ن صفرم😔😔😔خیلی تلاش میکنم خیلی اما خیلی ناامید شدم

پس همون اول متن و شکلای کتابو یکبار روزنامه وار بخون برو سراغ تست ببینی از اون مبحث کجاها مهمه  بعد برو با دقت شروع کن  با دقت خوندن بعدش تست آموزشی هرجا که دیدی توی تست مورد سوال قرار گرفته ولی تو بهش دقت نکردی تو کتابت هایلایت کن و گوشه های کتابت حاشیه نویسی کن. هر تستیو غلط زدی برو همون قسمتو از تو کتاب درسی بخون نرو سراغ پاسخنامه

[QUOTE=239864996]پس همون اول متن و شکلای کتابو یکبار روزنامه وار بخون برو سراغ تست ببینی از اون مبحث کجاها مهمه  ...[/QUOTEممنون از راهنماییت عزیزم...بنظرت منکه صفرم از چه درسایی شروع کنم؟ اصلا میرسم به کنکور ۴۰۲؟؟ توروخدا کمکم کن اینقدر ناامیدم 

ممنونم عزیزم...بنظرتون مشاوره بگیرم خوبه؟ یا خودم بخونم

خیلی بستگی به مشاور داره معمولا بیشترشون فقط پول الکی میگیرن و وجدان کاری ندارن اگه مشاور میخوای بگیری خیلی خوب تحقیق کن ولی خودتم میتونی بخونی مثلا برنامه ازمون قلم چی رو از نت دانلود کن و طبق اون پیش برو 

اولش هم خیلی به خودت فشار نیار تا زده نشی آهسته و پیوسته جلو برو این خیلی خیلی مهمه اینکه تداوم داشته باشی تو خوندن خیلی بهتره تا اینکه یه ماه زیاد بخونی دو هفته بذاری کنار 

که رمز ماست ایستاده مردن.....
من داشتم داشته باشی بهتره من باید زور پشتم باشه😂

من یکیو میخوام راهنماییم کنه اصلا گیجم نمیدونم از کجا شروع کنم...شوهرمم خیلی میگه تو میتونی جا نزن ولی من هم شروع کردم تست زنی دیدم خیلی عقبم 

خیلی بستگی به مشاور داره معمولا بیشترشون فقط پول الکی میگیرن و وجدان کاری ندارن اگه مشاور میخوای بگی ...

برنامه ازمون قلم چی رو میشه دانلود کرد یا تست هاشو؟

[QUOTE=239864996]پس همون اول متن و شکلای کتابو یکبار روزنامه وار بخون برو سراغ تست ببینی از اون مبحث ...

هووووو ملت تو2ماه قبول میشن یه سال وقت داری اول باید مبانی زیستو بخونی یعنی زیست مولکولی زیست سلولی و زیست بافت یعنی ساختار سلول رونویسی ترجمه و بافت ها بعدش میری سراغ دروس اصلی مثلا گوارش قلب ژنتیک 

هووووو ملت تو2ماه قبول میشن یه سال وقت داری اول باید مبانی زیستو بخونی یعنی زیست مولکولی زیست سلولی ...

الان زیستو کدوم درسا رو شروع کنم به خوندم...تو بیا مشاور من شو نمیشه؟🤭