یعنی یه ماه کل تمرکزتون رو روی یه درس نذارید
یه ماه بکوب زیست خوندید و تمومش کردید این خوب نیس
ب جای این کار تو یه ماه از هر کتاب شیمی فیزیک و.. پیشروی داشتید بهتر بود تا این ک فقط یه درس رو بخونید
ضمنا واسه زیست تست ک میزنید واسه اولین دور یه تست بزنید و تستو ک جواب دادید برید پاسخنامشو بخونید مهم نیس درست جواب داده باشید یا نه حتی جواب کامل درستاتونم بخونید و نکته ای اگه داشت تو کتاب تو بخش مرتبط وارد کنید
ممکنه زمان بر باشه این کار ولی تضمین میکنم نتیجه میگیرید همونطور ک من گرفتم
واس هر تست زیست با بررسی و یادداشت نکاتش حدود ۵ دقیقه وقت میدادم
چل تا تستو تو دو ساعت میزدم
الان که دارم ازمونای جامع و شبیه سازی شده کنکور میزنم واقا نتیجشو میبینم و راستشو بخواید اصا باورم نمیشد ب این درصدا برسم ... شاید واس بقیه این درصدا چیز خاصی نباشه ولی برا منی ک زیستو تو قلمچی ۳۰ ۴۰ میزدیم و الان ۶۰ ۷۰ میزنم واقا نتیجه خوبیه هنوز باورمم نمیشه تو کنکورای شبیه سازی شده نتیجه خیلی بهتری میگیرم و دور و بر ۸۰ میزنم و واقا واسم خیلی خوشحال کنندس :)
ضمنا اهمیت ندید ک هی غلط میزنید
ای کیو سوالاش سخته و از بین ده تا تست ۵ ۶ تاش غلط نزده میزدم ولی واقا اهمیتی نداشت برام ک اشتباه زدم و... چون میدونستم ک اینجا دارم یاد میگیرم اهمیتی نداره اگه غلط بزنم و سر جلسه ازمونا مهمه چ نتیجه ای میگیرم
فرق ی دانش اموز موفق تو ی درس با بقیه اینه
وقتی زور میاد بت جا نزن ک خسته شدم و...
ضمنا این رشد درصدم زرتی زرتی نبودا چن ماه گذشت تا زیاد شد :/
فک نکنید الان بخونید همین یه هفته بعد نتیجه میگیرید
عامم و اینکه تو زیست رو گیاهی و جانوری خیلی تمرکز کنید ب شدت سوالاش ساده تر از انسانیه و قابلیت زیادی واسه ترکیب نداره و راحت میشه ب سوالاش جواب داد و چل درصد سوالا مربوط ب ایناس
همین کمک از دستم بر میومد دیگه چیز خاصی راجب زیست نموند ک بگم