2777
2789
عنوان

نحوه تست زدن واسه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 51 پست

بعد ده سال ...

با این حساب ۲۸ سالتونه

ی سوال ازتون دارم ...

میخواید واس کنکور ۴۰۲ اماده بشید و تا اون موقع ۲۹ سالتون میشه انشالا ب خواستتون هم میرسید و پزشکی هم قبول میشید و هفت سال اونجا واس عنومی بخونید ک ۳۵ سالتون میشه و باید تخصص هم بخونید چون عمومی درامد خوبی نداره و دو سالم تخصص بخونی ۳۷ سالتون میشع

اینو در نظر گرفته بودید؟

راجب تست هم فصل ب فصل ن گفتار ب گفتار ک میخونید تست بزنید

خودم گفتاری رو ک میخوندم و تموم میکردم میرفتم همون لحظه تست های فرد کتاب تستو میزدم

بعد یه چن روز تست های زوجشو میزدم

بعد ی مدت دیگه غلطا و... رو دوباره میزدم

اینطوری کاملا مسلط شدم الانم تو ازمون قلمچی ب طور میانگین ۷۰ میزنم تو ازمونای کنکور شبیه سازی شده ۷۵ الی ۸۵

ضمنا کتاب تست جامع بخرید تا مطالب ب صورت ترکیبی باشن

IQ جامع واقا بهتر از بقیه کتاباس

خیلی سبز جامع هم خوبه ولی من بعد خیلی سبز جامع اومدم سراغ ای کیو گفتم ای کاش از اول همین ایکیو رو میخوندم خیلی سبز جامع سوالاش ساده تره

و اینکه بقچه ای درس نخونید مثلا این ماه زیستو کلا تموم کنید ماه بعد شیمی و... هر روز چنتا درس بخونید ن این که تمرکزتون رو ی درس باشه

برید پیش ی مساور د جلسه ی چیزایی گیرتون میاد بخواید بقچه ای بخونید نتیجه خوبی نمیگیرید

تلاش کنید مطمئنا ب نتیجه میرسید

کاربر اقا :/
بعد ده سال ... با این حساب ۲۸ سالتونه ی سوال ازتون دارم ... میخواید واس کنکور ۴۰۲ اماده بشید و تا ...

ممنون از راهنماییتون...بله میدونم سنم بالاست تا بخوام ب دکترا برسم ولی خب میدونید علاقه ست به درآمدش فکر نمیکنم دوس‌دارم به هدفم برسم چون به هرحال من ب اون سن ممکنه برسم خوبه بتونم ی پزشک بشملعد ببخشید منظورتون از بقچه ای چی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن صفرم😔😔😔خیلی تلاش میکنم خیلی اما خیلی ناامید شدم

خیلی سبز بخر واسه هر پایه بزن زیست  

همین خیلی سبزو تموم کن بعد این ای کیو جامع بخر بزن 

اول سر نری ایکیونزنیا سخته یکم زده میشی هروقت مسلط شدی برو سراغ اون 

تستای ازمونای مازم خوبن زیستش

ممنون از راهنماییتون...بله میدونم سنم بالاست تا بخوام ب دکترا برسم ولی خب میدونید علاقه ست به درآمدش ...

یعنی یه ماه کل تمرکزتون رو روی یه درس نذارید

یه ماه بکوب زیست خوندید و  تمومش کردید این خوب نیس

ب جای این کار تو یه ماه از هر کتاب شیمی  فیزیک و.. پیشروی داشتید بهتر بود تا این ک فقط یه درس رو بخونید

ضمنا واسه زیست تست ک میزنید واسه اولین دور یه تست بزنید و  تستو ک جواب دادید برید پاسخنامشو بخونید مهم نیس درست جواب داده باشید یا نه حتی جواب کامل درستاتونم بخونید و نکته ای اگه داشت تو کتاب تو بخش مرتبط وارد کنید

ممکنه زمان بر باشه این کار ولی تضمین میکنم نتیجه میگیرید همونطور ک من گرفتم

واس هر تست زیست با بررسی و یادداشت نکاتش حدود ۵ دقیقه وقت میدادم

چل تا تستو تو دو ساعت میزدم

الان که دارم ازمونای جامع و شبیه سازی شده کنکور میزنم واقا  نتیجشو میبینم و راستشو بخواید اصا باورم نمیشد ب این درصدا برسم ... شاید واس بقیه این درصدا چیز خاصی نباشه ولی برا منی ک زیستو تو قلمچی  ۳۰ ۴۰ میزدیم و الان ۶۰ ۷۰ میزنم واقا نتیجه خوبیه هنوز باورمم نمیشه تو کنکورای شبیه سازی شده نتیجه خیلی بهتری میگیرم و دور و بر ۸۰ میزنم و واقا واسم خیلی خوشحال کنندس :)

ضمنا اهمیت ندید ک هی غلط میزنید 

ای کیو سوالاش سخته و از بین ده تا تست ۵ ۶ تاش  غلط نزده میزدم ولی واقا اهمیتی نداشت برام ک اشتباه زدم و... چون میدونستم ک اینجا دارم یاد میگیرم اهمیتی نداره اگه غلط بزنم و سر جلسه ازمونا مهمه چ نتیجه ای میگیرم

فرق ی دانش اموز موفق تو ی درس با بقیه اینه 

وقتی زور میاد بت جا نزن ک خسته شدم و...

ضمنا این رشد درصدم زرتی زرتی نبودا چن ماه گذشت تا زیاد شد :/

فک نکنید الان بخونید همین یه هفته بعد نتیجه میگیرید 

عامم و اینکه تو زیست رو گیاهی و جانوری خیلی تمرکز کنید ب شدت سوالاش ساده تر از انسانیه و قابلیت زیادی واسه ترکیب نداره و راحت میشه ب سوالاش جواب داد و چل درصد سوالا مربوط ب ایناس

همین کمک از دستم بر میومد دیگه چیز خاصی راجب زیست نموند ک بگم 

کاربر اقا :/