2777
2789
عنوان

آقایون سایت چیکار کنم شوهرم انقد پسرشو نیاره خونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 110 پست
مسئله آقا با خانم فرق داره آقا بیشتر وقتا پیش خانواده نیست که با بچه ها خانم باشه ولی خانم اکثر وقتا ...

حتی گاها اقوام میگفتن بعضی پدرها اینقدر برای بچه خودشون وقت نمیزارن که این آقا برای بچه های خانومش وقت میزاره

اسی سوره و اینا نخون گناه داره اونا از هم جدا نمیشنحق هم داریا بلاخره پسر بزرگه برات سخته بچه نیست ک ...

جدایی نه بابا فقط کم‌ بیاد اینجا نمیخوام جداشن که پسر خوبیم هست فقط خیلی خیلی فضوله رازنگهدار خونه نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر کوچیک دارم برام کلا طلاق سخته باید پیش بیاد چطور شد اینو‌ پیشنهاد دادی؟

فکر کردم خودت بچه نداری گفتم طلاق بگیر به خاطر بچه ت اگه شوهرت خوبه سازگار باش پسرش میره دانشگاه و بعد سربازی  وبعد سرکار و ازدواج ولش کن

اون پسرم گناه داره بعضیا مظلومند گیر افتادن بین پدر مادرشون شما مشکلتو با شوهرت حل کن بگو احساس بدی داری وبرات غریبست ونمیخوام از من چیزی ببینه یا بشنوه واحترام از بین بره تا این حرمت هست پسرتو کمتر بیار یا مواقع ضروری مثل مهمان  احترام من وخودت واون بچه حفظ بشه  اگر این حرمت بره دنیا تلاش کنم به دست نمیاد ومنم آستانم تموم شده خواهشا خودت رفت وآمد پسرتو مدیریت کن 

شوهرم خودش این دو تا بچه رو ول کرده وقتی مادرشون خیانت کرده گذاشته پیش ننه باباش اومده یه شهر دیگه ا ...

عزیزم حریم شخصی وقتی که اون فردی که میگی عضوی از خانواده نباشه دیگه شما هر چیم بگی حتی اگه از اولم گفته باشه باید اینو در نظر میگرفتی که همسرت قبل از ازدواج با شما پدر بوده... اگه حریم شخصی میخواستی با یه مرد بدون بچه باید ازدواج میکردی

درسته به شما قول داده که بنظرم نباید شما که ازدواج اولتونه قبول میکردین،چون درکی از موضوع ندارین.ولی از منظر شوهرتون،مسئولیت پدرانشونو دارن هر چند کم،انجام میدن،چون الان پسرشونم تو سن حساسی هستن،بالاخره پدر بایستی حواسش باشه بهش.شمام بنظرم کمی راه بیاین تا یکم فرزندشون به ثبات برسن.مطمئن باش خدا برات جبران میکنه عزیزم

بله

ببخشید اینطور میگم، ولی همسرت یه آدم درستی نیست اصلا..

شعور زندگی نداره

شما که تازه خانواده ناتنی هستید..

خدا صبرت بده..

اسی یکی رو میشناسم که مطالب زیادی در مورد خانواده های ناتنی میذاره و مینویسه..

حوصله داری وبلاگش رو بخونی؟!

ماکارون هستم:)

خب پس مشکل اصلا اون پسر نیست عزیزم چرا اونو مشکل میدونی؟؟؟شما مشکلت با همسرتون رو باید حل کنید اگه ح ...

ببین نزدیکترین کس‌آدم سالی 12ماه‌هی بیادخونت بیاد بیاد مقید میشی وقتی قید کردی خونت جداباشه شوهرتم قبول کنه بعد دروغ بگه

فکر کردم خودت بچه نداری گفتم طلاق بگیر به خاطر بچه ت اگه شوهرت خوبه سازگار باش پسرش میره دانشگاه و ب ...

اینم هست راست میگی دانشگاهو قبول شده بیچاره باباش پولشو گرفته باید پس‌بده بره واسه همینم معطله اینجا مقصر شوهرمه‌ نه‌ولله‌شوهرم خیلی خیلی خیلی خیلی افتضاحه فقط من ساکتمو‌صبور خیلی بندرت توش خوبی میبینم دیگه قرارم‌نیست انقد خوراکی‌هم نخره بمیریم از گشنگی یا دست بزن‌داشته باشه ولی بقیه رو همه رو داره اما واقعا آدم‌چشم پاکیه و اهل هیچی نیست اما بقیه اخلاقش گند

شوهرم خودش این دو تا بچه رو ول کرده وقتی مادرشون خیانت کرده گذاشته پیش ننه باباش اومده یه شهر دیگه ا ...

شما شرعا هم جای مادر بچه همسرتون محسوب میشی یعنی خدا وقتی این قانون رو گذاشته بچه همسر رو هم جزو خانواده دونسته...حتی اگه خدای ناکرده شما از همسرت جدا بشی به همسرت نامحرم میشی ولی به اون بچه نه

اون پسرم گناه داره بعضیا مظلومند گیر افتادن بین پدر مادرشون شما مشکلتو با شوهرت حل کن بگو احساس بدی ...

ممنون عزیزم من با اون پسر که‌کاری ندارم  پسرش اصلا بدجنسی نداره‌ فقط گزارشگر خوبیه اینش بده تو توی خونه خودت چیزی به‌اسم حریم شخصی نداری برات نمی مونه دیگه لباس راحتم نمیتونی‌بپوشی دو‌کلمه با شوهرخودت نمیتونی‌راحت بگی هرچی

کامنت هاتونو میخونم تعجب میکنم

میگی گولم زد

قبل ازدواج به شدت دروغ میگفت

پسرش ازش دور بود و...

چرا نمیخوای واقعیتو قبول کنی؟

چند سالت بود که ازدواج کردی؟

مگه ادم به این سن و سالو میشه گول زد؟

هیچ کسی به جز بچه ها ، گول نمیخوره مخصوصا سر ازدواج که تصمیم به این مهمی هست...

همه با عقل خودشون همسر انتخاب میکنن 

بعد که میبینن همسر ایده ال نیست میگن گول خوردیم!

اون کاربر درست میگفت

شما از قبل ازدواج میدونستی شوهرت بچه داره نه؟!

حالا گیریم ایشون دروغ گفتن...

هر ادم عاقلی میدونه که رابطه عاطفی فرزند با والدین هیچ وقت گسستنی نیست حتی با طلاقو راه دور 

شما این شرایطو دیدی و ازدواج کردی پس نگو گولم زد ....

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!