2777
2789

من هر روز صبح که بیدار میشم اول صورتمو با لیف میشورم مسواک میزنم و موهامو شونهمیکنم ولی ارایش نمیکنم 

شوهرم میگه صورتت مثل ماست یا برو قیافت و تو آینه نگاه کن حالم بد میشه من تا کرم میزنم صورتم جوش میزنه و چرب میشه و زیر چشام از کمبود خواب سیاه شده و هم از قبل یه مقدار بود چون ارثیه

چشامم به خط چشم و ریمل واکنش نشون میده 

خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کرم ی رژ جوندار خوشرنگ بزن صورتتم رنگ و رو میگیرع ن از این رژای نود و بی روح

رژ قرمز جیگری شکلاتی کالباسی  دگ نمخاد کرم و ریمل و اینارو بزنی

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

چندسالته انقدر دلمرده ای؟

حالا خداروشکر کن شوهرت ادمه بهت میگه ایرادتو خیلیا هستن تا ببین زن به چشمشون نمیاد میرن تو فکر خیانت من اگه جات بودم حرفشو نادیده نمیگرفتم با این بهانه های بچگانه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چرا کرم ی رژ جوندار خوشرنگ بزن صورتتم رنگ و رو میگیرع ن از این رژای نود و بی روح رژ قرمز جیگری شکلا ...

بابا بیچاره میگه صورتم جوش میزنه چشام اذیت میشه من درک میکنم چون خودمم اینجوری ام

اول باید جنس پوستت رو بشناسی و بعد برو یه کرم مارک خوب مناسب پوستت بگیر

به جای خط چشم سرمه بکش هم خوشگلت میکنه و هم برا تقویت چشم عالیه

رژلب بزن 

عطر و ادکلن خیلی موثره 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
بابا بیچاره میگه صورتم جوش میزنه چشام اذیت میشه من درک میکنم چون خودمم اینجوری ام

صورتش جوش میزنه لبش ک جوش نمیزنه😶دگ باید تنبلیو بزاره کنار ژل شستشو. و ضدجوش استفاده کنه

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹