2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به خودت برس ولی حال دلم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4833 بازدید | 101 پست
تو هم ازش ایراد بگیر بزار اعتماد به نفسش بیاد پایین والا دور ور من کسی تو خونه ارایش نمیکنه 

از این به بعد با خودم گفتم منم همین کار و بکنم تا بفهمه چه حالی دارم کاری میکنه تازه بابتش قهر هم میکنه و چرت و پرت بهم میگه در این حد طوری دوس ندارم تا چند روز باهاش حتی حرف بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ارایش دائم کن 

صورتت اگه با ی خط چشم خوشکل میشه خب بن مژه شیک بزن 

ابرو هاتو رنگ کن 

همیشه بالم لب بزن روش برق لب 

ب خود رسیدن کرم زدن تنها نیست با همینام خوب میشه اگه پوستت زیاد روشن نیست میتونی میکرو یا مزو پوستی ی مدت انجام بدی 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

صورتش جوش میزنه لبش ک جوش نمیزنه😶دگ باید تنبلیو بزاره کنار ژل شستشو. و ضدجوش استفاده کنه

چرا فک میکنی از تنبلیه نیس یاور کن حتی رفتم برای خودم ژل شست شو و کرم لایه بردار گردویی هم خریدم بدبختی هیچ کدوم به پوستم نیفتاد من پوست مضخرفی دارم که خودمم خسته کرده پوستم خشک بود حساس طوری که دستام و صورتم خشکی شدید میزد پیشنهاد دادن به جای شستن با صابون اونم نه هر  صابونی صابون داو میزدم برو با ژل شست و شو بشور بهتره رفتم مخصوص پوست گرفتم نه تنها بهتر شد بلکه بدتر هم شد تازه جوش های دردناک زیر پوستی هم اضافه شد باورتون نمیشه درسته صورتم چرب شده و لی بدنم هنوز خشکه  طوری که رفتم کرم اوسرین ۱۰ درصد گرفتم به صورتم و دستام و بدنم میزنم که خشکی نزنه چون دارم راکوتان مصرف میکنم بحث تنبلی نیس بحث اینه که شوهرم درست بهم نمیگه با قهر و متلک میگه حتی میگه با این قیافت برو که حالم بهم میخوره 

خب ارایش دائم کن  صورتت اگه با ی خط چشم خوشکل میشه خب بن مژه شیک بزن  ابرو هاتو رنگ کن&n ...

رفتم واسه مزو واقعا هم راضی بودم چون بینی مو عمل کردم دکتر گفت یه مدت باید نرم یه مدت چند ماهه 

من سبزم و شوهرم سفید پوشت چشام هم ریزه درشت نیس برای همین خط چشم میکشم فقط تو چشام یه بار کشیدم گفت ...

چقد بدم میاد از این ادمایی ک نسنجیده حرف میزنن و روحیه و اعتماد بنفس ادمو ب فنا میدن

ولی چرت میگه

ن خوشگلی ب سفیدیه مث اون

ن چشمای ریز زشته

اگه چشش تورو نگرفته بود الان تو خونش نبودی

بذار

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

چرا با لیف میشوری بد نیس؟؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
چقد بدم میاد از این ادمایی ک نسنجیده حرف میزنن و روحیه و اعتماد بنفس ادمو ب فنا میدن ولی چرت میگه ...

باورت نمیشه اگه بگم چه حرفایی که بهم نمیزنه اشکمو در میاره مثلا میگه حیف تین هرجایی که برات میکنم