2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به خودت برس ولی حال دلم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4833 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبوری جنس مارک بگیری حداقل رژ بزن تینت بزن به گونه هات سرمه بکش تو چشمات😂💗

من سبزم و شوهرم سفید پوشت چشام هم ریزه درشت نیس برای همین خط چشم میکشم فقط تو چشام یه بار کشیدم گفت چقدر ترسناک شدی 

صورتش جوش میزنه لبش ک جوش نمیزنه😶دگ باید تنبلیو بزاره کنار ژل شستشو. و ضدجوش استفاده کنه

اخه آدم کرم نزنه رژ لب قشنگ نمیشه بعد مت هزار تا تونر میسلار و کرم خوب گرفتم ولی باز اگه کرم بزنم جوش درمیارم

اخه آدم کرم نزنه رژ لب قشنگ نمیشه بعد مت هزار تا تونر میسلار و کرم خوب گرفتم ولی باز اگه کرم بزنم جو ...

والا من رژ تنها میزنم هرکی میبینه میگ عروس شدی😂

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
چرا کرم ی رژ جوندار خوشرنگ بزن صورتتم رنگ و رو میگیرع ن از این رژای نود و بی روح رژ قرمز جیگری شکلا ...

بر عکس رژ جون دار دارم لوازم آرایشی جنس خوب دارم 

میگم حال دلم خوب نیس 

چون وقتی حتی به خودمم میرسم 

یه ایرادی میگیره 

وقتی نمیرسم 

تیکه و متلک میندازه 

اینه که حستم کرده 

بر عکس رژ جون دار دارم لوازم آرایشی جنس خوب دارم  میگم حال دلم خوب نیس  چون وقتی حتی به ...

خونه ارایش کن ولی از این به بعد سعی کن ازش ایراد بگیر برار اعتماد بنفس شوهرت بیاد پایین چکارس

شورم گیرش روی چشامه میگه چشاشو قشنگ ارایش کن منم به خاطر این ارایش ها دور بینم به شدت ضعیف شده 

واقعا بعضی موقع ها آدم میمونه چی بگه یه عکس از خودت بزار ببینم چه شکلی بزار بعد زود بردار

اگر دوستت چربه یکم نمک روی لیمو تازه به صورتت بزن وسرمه‌ رو جایگزین خط چشم کن مژه ها رو هم در تر می‌ ...

پوستم بعد از عمل بینیم چرب شد اونم چون شوهرم گفت بینیت زشته برو عمل کن 

پوستم چرب شد طوری که الان راکوتان دکتر بهم داده و به شدت حساس باورت میشه من به آب گوجه فرنگی اگه به پوستم بخوره تاول میزنه قرمز میشه آبلیمو یه بار به حرف دوستم  کردم زدم چنان میسوخت وقتی شستم دیدم صورتم سوخته