2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به خودت برس ولی حال دلم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 101 پست
ب شخصه از همچین ادمی خوشم نمیاد حالا ک میگی اخلاق خوب داره شمام باز سعیتو بکن ایشالا ب مرور مشکلت ح ...

بعضیا خوب میگن رفتم ارایشگاه شوهرم انگار نه انگار یه نمونش بابای خودم مامانم کچل هم بکنه بابام نمی‌فهمه  

کو عکست  بیخود کرده مردا چ پر توقعن

خدا لعنت کنه این بلاگر هارو زندگی مردم رو به گند کشیدن ، هر روز صبح زود ارایش کرده و بهترین لباس پوشیده اماده اند مردا اینارو میبینن انتظار دارن زناشون هم همین باشه دیگه ...

آخیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جوش زدنت میتونه از شستن صورتت با شوینده ی نامناسب به همراه لیف باشه...لایه‌ی چرب محافظ پوستت رو از بین میبری و پوستت واسه جبران این لایه جوش تولید میکنه....شوینده ی مناسب تهیه کن 

بحث بهونه نیس  ارایش کردن دوس ندارم  شوهرم توقع داره هفت قلم ارایش کنم از سایه و ریمل و& ...

آرایش دائم تتو کن . شید لب . تتو خط چشم . تتو ابرو . بعدم یه رژ پررنگ قرمزززز خودش کار هفتاد قلم آرایش میکنه امتحان کن 

بحث بهونه نیس  ارایش کردن دوس ندارم  شوهرم توقع داره هفت قلم ارایش کنم از سایه و ریمل و& ...

برو خط چشم وابرو هاتو و رژ لب تتو بزن . مژه بکار راحت میشی😉

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

کاش شوهر من بگه ب خودت برس نمیزاره ارایش کنم میگه خودت خوبی  ولی رژلب بزن خط چشم بالا چشات بکش ک چشاتو بزرگ کنه برو دکتر تا کرم مخصوص بهت بده ک صورتت چرب یا لکه نزنه ب خودت برس عزیزم وقتی شوهرت دلش میخواد

بر عکس رژ جون دار دارم لوازم آرایشی جنس خوب دارم  میگم حال دلم خوب نیس  چون وقتی حتی به ...

خب اول چرا تو رو انتخاب کرد که اهل آرایش نبودی باید دخادب انتخاب میکرد از اینا ۷ رقم ...

من عکس ندیدم😟

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.