2777
2789
عنوان

💗💗💗روز دختر💗💗💗

254 بازدید | 9 پست

🌱💗سال ها بعد دختری خواهم داشت کوچک اما با جسارت

به او می گویم:آزاد بودن را در چیزهای بیهوده جست و جو نکن

اگر به کتاب علاقه نداری بدون هیچ ترسی به من بگو

اگر فیلم را به موسیقی ترجیح میدهی با جسارت به من بگو

اگر سبک زندگی مرا نمی پسندی و میخواهی راهی جدید آغاز کنی با تحکم به من بگو!

به او می گویم آزاد بودن را در چیزهای بیهوده جست وجو نکن؛همین که اجازه ندهی کسی با هر عنوانی

عقیده ای را به تو تحمیل کند؛

🌱💗تو آزادی...

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمراااا  انجااام بدی🤣🤣

این کاربری اینجا میمونه ان شاالله تا اون روز🙂

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
منم یک دختر دارم اینا همسرم بهش میگه همیشه فردا باهم قرار دونفری برن کافی شاپ    

عزیزم☺😍

این کاربری اینجا میمونه ان شاالله تا اون روز🙂

ببین اینا همش حرفههه😄

مثلا ۱۵ سالشه بگ مامان من درسو دوس ندارم میخوام شوهر کنم 

قبول میکنی؟؟

۱۸ سالگی بگ از عقایدت بدم میادمیخوام مستقل باشم میگی چشم اوکی؟

بگ وارد یه رابطه با آقایی شدم به راحتی می پذیری؟

وخیلی چیزای دیگ

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
ببین اینا همش حرفههه😄 مثلا ۱۵ سالشه بگ مامان من درسو دوس ندارم میخوام شوهر کنم  قبول میکنی؟؟ ...

عزیزم شما حرف منو کلا نگرفتی بیخیال من حوصله توضیح دادن ندارم

شبتون بخیر