2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی فرداشب رو فراموش نکنید

13705 بازدید | 20 پست

🔴 همزمان با ماه‌گرفتگی بزرگ ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ (۷ سپتامبر ۲۰۲۵)

🌑✨ راهنمای معنوی و مراقبتی در شب ماه گرفتگی ✨🌑

در شب یکی از پرقدرت‌ترین و عمیق‌ترین ماه‌گرفتگی‌های سال، که قرص ماه در حضیض مداری‌اش قرار گرفته و سراسر در تاریکی و سرخی فرو می‌رود، تنها تماشای این پدیده کافی نیست؛ این لحظات، فرصتی طلایی برای اتصال با خالق هستی، پاکسازی انرژی‌ها، و بازتنظیم روح و جسم است.

در ادامه نکاتی مهم و توصیه‌شده برای این ساعات ویژه آورده شده است:

---

1⃣ دعا، ذکر و نیایش را فراموش نکنید 🙏

در این ساعات نورانی که آسمان در حال دگرگونی است، گفتن اذکار از جمله:

📿 «اللهم صل علی محمد و آل محمد»

📿 «لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم»

می‌تواند تاثیرات عمیقی در روح، قلب و حتی انرژی اطراف شما داشته باشد.

🌟 شکرگزاری از خداوند متعال بابت نعمت‌های بی‌شمار نیز درهای رزق و آرامش را بر شما می‌گشاید.

این لحظات، بهترین زمان برای اتصال قلبی به منبع لایزال الهی است.

---

2⃣ پرهیز از خوردن، نوشیدن و خوابیدن 🚫

در طول زمان ماه‌گرفتگی (حدود ۳ ساعت)، توصیه شده که از غذا خوردن، نوشیدن و حتی خوابیدن خودداری شود.

این کار نه‌تنها از نظر متافیزیکی مفید است، بلکه به تمرکز انرژی بدن بر تطهیر و بازسازی کمک می‌کند.

---

3⃣ دود کردن اسپند، کندر و نمک سنتی 🕯️

این مواد با خاصیت پاک‌کنندگی انرژی‌های منفی، کمک می‌کنند تا فضای خانه‌تان از هرگونه ارتعاش منفی پاک شود.

✨ بهتر است این کار را پیش از شروع ماه‌گرفتگی انجام دهید.

---

4⃣ از میدان‌های مغناطیسی و وسایل الکترونیکی دوری کنید 📵

در این مدت، پرهیز از استفاده از موبایل، وای‌فای، تلویزیون و سایر دستگاه‌ها توصیه می‌شود.

🧲 بدن در چنین حالاتی بسیار حساس است و میدان‌های الکترومغناطیسی ممکن است توازن انرژی آن را بر هم بزنند.

---

5⃣ از خانه خارج نشوید؛ در محیطی آرام بمانید 🏠

ماه‌گرفتگی انرژی زیادی آزاد می‌کند که ممکن است برای برخی افراد سنگین یا مخرب باشد.

بهتر است در خانه بمانید، در محیطی امن و آرام، تا این تغییرات انرژی به نرمی از شما عبور کند.

---

6⃣ از نگاه مستقیم به ماه‌گرفتگی پرهیز کنید 👀🚫

تماشای مستقیم ماه‌گرفتگی (به‌ویژه هنگام گرفت کامل) برای افراد حساس توصیه نمی‌شود.

اگر علاقه‌مند به مشاهده آن هستید، پیشنهاد می‌شود فیلم یا پخش زنده آن را ببینید.

---

7⃣ زنان باردار و زائو به هیچ وجه ماه را نگاه نکنند 🤰🚫

نگاه به ماه‌گرفتگی در این شرایط می‌تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد.

این یک باور رایج در طب سنتی و علوم باطنی است که احترام به آن توصیه می‌شود.

---

8⃣ افراد با بیماری‌های خاص نیز از مشاهده پرهیز کنند 🧬❗

ماه‌گرفتگی انرژی‌های سنگینی دارد که ممکن است برای بدن‌های ضعیف یا درگیر بیماری‌های مزمن، مناسب نباشد.

---

9⃣ زنان حائض نباید به ماه‌گرفتگی نگاه کنند 🌘🚫

به‌دلیل شرایط خاص ماه در این شب (حضیض مداری)، برای حفظ تعادل روحی و انرژی درونی، توصیه شده زنان در دوران عادت ماهانه از نگاه به ماه اجتناب کنند.

---

🔟 از همبستری و انعقاد نطفه پرهیز شود 🚫

در متون دینی و متافیزیکی آمده است که انعقاد نطفه در شب ماه‌گرفتگی می‌تواند اثرات ناپایدار یا اختلال در انرژی فرزند ایجاد کند.

🕌 نماز آیات را حتماً بخوانید

این نماز، برای زمان‌های خسوف و کسوف واجب است (در برخی فتاوا مستحب مؤکد)، و خواندن آن در این لحظات، علاوه‌بر آثار معنوی، توازن درونی شما را نیز برقرار می‌سازد.

زمان دقیق وقوع ماه گرفتگی

مرحله ورود ماه به نیم‌سایه:ساعت ۱۸:۵۸

آغاز گرفت جزئی:ساعت ۱۹:۵۷

اوج ماه‌گرفتگی شهریور 1404

آغاز خسوف کامل:ساعت ۲۱

اوج خسوف کامل:ساعت ۲۱:۴۱ و ۴۶ ثانیه

زمان پایان خسوف و خروج ماه از نیمسایه زمین

پایان خسوف کامل:ساعت ۲۲:۲۳

پایان مرحله جزئی:ساعت ۲۳:۲۷

خروج کامل از نیم‌سایه:ساعت ۰۰:۲۵ بامداد روز دوشنبه ۱۷ شهریور

ماه گرفتگی کامل یا ماه خونین در کدام کشورها دیده می شود؟

تمام مراحل این ماه‌گرفتگی از ایران، کشور‌های غرب آسیا و ژاپن و کره جنوبی، استرالیا، اقیانوسیه تا شرق قاره آفریقا و شرق اروپا دیده می‌شود.

ساعت چنده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوس داشتم با پارتنرم برم بیرون زیر ماه بخوابیم نگاه کنیم

ولی خب امروز تموم کردم باهاش... 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نور قرمز میده ینی؟ مث خورشید ک روشن میکنه؟ 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم