2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیااز چ طریقی؟و اینکه چجوری ؟

دوره زبان زیاد شرکت کردم و هر روز چندین ساعت به زبان اختصاص دادم تکنیک های یادگیری زبان هم خیلی زیادن نمیشه تو چت گفت ی دوره خوب بخام برای تکنیک های یادگیری زبان بگم دوره مرتضی جاوید هست 

دوره زبان زیاد شرکت کردم و هر روز چندین ساعت به زبان اختصاص دادم تکنیک های یادگیری زبان هم خیلی زیاد ...

خب میشه بگی چجدری میخوندی گرامر و لغات و اینا

واسع منی ک صفرپ

چجوری تقویت کنم این زبانو 

خب میشه بگی چجدری میخوندی گرامر و لغات و ایناواسع منی ک صفرپچجوری تقویت کنم این زبانو

اول بخای شروع کنی بهتره از طریق قالب بندی و مکالمه شروع کنی خیلی سریع پیشرفت میکنی بعد که بخای گرامر رو شروع کنی چون از طریق قالب بندی خوندی خیلی سریع یاد میگیری و میفهمی چطوری گرامر ها رو بکار ببری باید با قالب ها بازی کنی ذهن انسان مثالی هست نه قائده ای و اینکه برای خودت ی زمانی اختصاص بده و حتی شده از روی ۱۵ دقیقه شروع کن و زیاد درگیر حجم نشو و  اینکه هر روز راس ساعت خاصی شروع کنی زبان خوندن باعث میشه شرطی بشی و عادت کنی و خوبه زیاد و تمرین کن برای لغت هم اول سعی کن تلفظ درستش رو بفهمی چون با تلفظ اشتباه بخونی بعد بخای درستش کنی خیلی سخت میشه و روش نوشتن قطعه قطعه روی هوا و یک بار هم نوشتن روی کاغذ استفاده کن و بعد هم از تکنیک زنجیره سازی و تکنیک اینکه لغات رو توی دل شعر ها و مثال ها قرار بدی عالیه چون حالت اهنگوار و شعری بخونی سریع یاد میگیری تکنیک آینه گفتاری ام عالیه و روش تدریس هم عالیه هر چی یاد گرفتی سعی کن به کسی یاد بدی چون اون مطالب خیلی بهتر توی ذهنت می‌مونن اینجوری و ضبط صدا ام وقتی لغات میخونی و انگلیسی حرف میزنی عالیه صدات رو ضبط کن و آخر شب ها گوش بده باعث میشه ناخودآگاهت فعال بشه و در آخر آموزش درست خیلی مؤثره و میتونه تو رو چندین سال جلو بندازه دوره مجازی ام فایدش اینه میتونی چندین بار اون دوره رو ببینی و برات تکرار بشه و اینکه مدرس ها هم واقعا بهترینن  که  تونستن دوره برگذار کردن و اینکه مثلا میتونی هر وقت خواستی بخونی و مثلا چندین قسمت رو توی یک روز ببینی و اینجوری میتونی خیلی سریع بخونی 

اول بخای شروع کنی بهتره از طریق قالب بندی و مکالمه شروع کنی خیلی سریع پیشرفت میکنی بعد که بخای گرامر ...

دمت کرم بابت تایپ و توضیحات دقیقت

فقط میشه بگی کدوم مدرس کدوم دوره ها؟ 

خودم نه اما تو اطرافیان یک مورد رو میشناسم

تو بچگیش یاد گرفته، نه کلاس رفته بوده و نه اینترنت بوده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

سلام منم می‌خوام  خودخوان زبان بخونم.‌‌‌

شما از چه طریقی و چ کتابی میخونید؟.

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸