2777
2789
عنوان

سکته چشمی

16380 بازدید | 47 پست

سلام دوستان

لطفا کسی اگه تجربه یا اطلاعاتی داره بهم بگه،خیلی تو استرس هستم.

من چند ماه پیش چشم راستم در اثر تشکیل لخته خون تا حد زیادی دیدش رو از دست داد و اوایل پذیرفتن این مسئله سخت بود ولی با گذشت زمان کنار اومدم.ولی الان استرس منو کشته که نکنه اون یکی چشمم هم درگیر شه؟خیلی میترسم و شده کابوس زندگیم.

آسیب به شبکیه ات بوده؟ یکی از دوستان من شبکیه اش پاره شد بدون دلیل البته روز قبلش خیلی استرس کشیده بود. خونریزی کرد از داخل و چشمش تار شد ولی دکتر گفته این خون ها باید جذب بشه تا کم کم دیدش بهتر بشه. اگه تهران هستی حتما برو بیمارستان فارابی. ولی در کل نگران نباش اونم خیلی میترسید این استرسش طبیعیه ولی باید کنترلش کنی. اگر اعتقادات مذهبی داری یه قوربونی بده 

آسیب به شبکیه ات بوده؟ یکی از دوستان من شبکیه اش پاره شد بدون دلیل البته روز قبلش خیلی استرس کشیده ب ...

گلم واسه من لخته تشکیل شده و دکتر زیاد رفتم ،لبافی نژاد هم رفتم ، ولی حتما باز پیگیر میشم.شماهم دعا کنید برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسیب به شبکیه ات بوده؟ یکی از دوستان من شبکیه اش پاره شد بدون دلیل البته روز قبلش خیلی استرس کشیده ب ...

منم دقیقااا شب قبلش استرس شدید داشتم و صبح بیدار شدم دیدم چشمم نمیبینه

منم دقیقااا شب قبلش استرس شدید داشتم و صبح بیدار شدم دیدم چشمم نمیبینه

سلام منم مثل تاری دید ناگهانی داشتم .توی بیداری .

بهم گفتن سکته ی چشم .

ولی لخته نگفتن 

دکتر گفت یک لحظه خون به عصب چشمت نرسیده و باید صبر کنی ببینی طی گذر زمان بهبودش چطور میشه.

میشه دقیقا بگی علائمت چی بود

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

سلام منم مثل تاری دید ناگهانی داشتم .توی بیداری . بهم گفتن سکته ی چشم . ولی لخته نگفتن  دکتر ...

صبح که بیدار شدم چشم راستم یهو تار شد و بعد دید کامل رفت و فقط نور میدیدم ، الان بعد ۱۰ ماه فقط کمی بهتر شد و گفتن همین میمونه. من نگران اون یکی هم هستم،میترسم همش.واسه شما علتش چی بود.دارو دادن؟

صبح که بیدار شدم چشم راستم یهو تار شد و بعد دید کامل رفت و فقط نور میدیدم ، الان بعد ۱۰ ماه فقط کمی ...

من بیدار بودم از پیاده روی برگشته بودم

گوشی دستم بود مطلب میخوندم چشام‌عالی میدید

رفتم صورتمو شستم اومدم گوشی رو برداشتم ادامه مطلب رو بخونم متوجه شدم تار میدیم .

من فقط تار میدیدم بیناییم نرفت

چشمم انگار سنگین شد به شدت به نور حساس شد

چند روز بعدم دست چپم سنگین شد طوری که نمیتونستم باهاش غذا بکشم چون چپ دستم ولی یه هفته بعد دستم خوب شد

نه به منم اصلا دارو ندادن گفتن فقط باید صبر کنی ببینی چی میشه

البته همون ماه اول سه پالس کورتون تزریق کردن که بی تاثیر بود

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

من بیدار بودم از پیاده روی برگشته بودم گوشی دستم بود مطلب میخوندم چشام‌عالی میدید رفتم صورتمو شستم ...

من کلی آزمایش دادم و معلوم شد بخاطر بالا بودن آنتی فسفولیپید بوده و الان آسپرین میخورم که به چشم دیگه یا جای دیگه نزنه

من کلی آزمایش دادم و معلوم شد بخاطر بالا بودن آنتی فسفولیپید بوده و الان آسپرین میخورم که به چشم دیگ ...

چی هست این ؟

سلام عزیزم حالت خوبه اگه امکانش هست در مورد سکته چشمی و راههای درمانش برام بگید چه دکتری باید بریم ...

سلام

بستگی داره بهرشدت و نوع سکته.واسه من چون به عصب آسیب زده بود درمانی نداشت ولی بعضی انواعش درمان داره.شما سکته چشمی کردید؟

سلام بستگی داره بهرشدت و نوع سکته.واسه من چون به عصب آسیب زده بود درمانی نداشت ولی بعضی انواعش درما ...

سلام عزیزم

ممنون از پاسخگوییتون

یکی از اقوام تاری دید داشت بردیم دکتر تشخیص سکته چشمی داد و نامه داد برای بیمارستان حضرت رسول تهران

ولی ما شرایط تهران رفتن نداریم

به نظرتون همین جا میتونن کار درمان رو انجام بدن.

ما خوزستان هستیم شهرستان دزفول

پیش متخصص شبکیه باید بریم

سلام بستگی داره بهرشدت و نوع سکته.واسه من چون به عصب آسیب زده بود درمانی نداشت ولی بعضی انواعش درما ...

سلام برو پیش دکتر یدالله اسلامی یه دستگاه داره عصب و بازیابی میکنه 

سلام برو پیش دکتر یدالله اسلامی یه دستگاه داره عصب و بازیابی میکنه 

واقعااااا همچین چیزی هست؟شما کسی رو دیدید درمان بشه بااین مشکل؟تخصص این دکتر چی هست و مطبش کجاست؟