2777
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 16418 بازدید | 47 پست
واقعااااا همچین چیزی هست؟شما کسی رو دیدید درمان بشه بااین مشکل؟تخصص این دکتر چی هست و مطبش کجاست؟

نمیدونم ب منم کسی ک معرفیش کرد گفت یه مرد ۳۸ ساله و یه زن ۳۵ ساله رفتن خوب شدن منم دیروز اولین جلسمو رفتم مطبش تهران کلینیک بینا افرین دکتر یدالله اسلامی فوق تخصص اب سیاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ب منم کسی ک معرفیش کرد گفت یه مرد ۳۸ ساله و یه زن ۳۵ ساله رفتن خوب شدن منم دیروز اولین جلسمو ...

تو رو خدا نتیجه اش رو حتما بیا بگو .چون واقعا زندگیم مختل شده از ترس اینکه اون یکی چشمم همرچیزیش نشه

تو رو خدا نتیجه اش رو حتما بیا بگو .چون واقعا زندگیم مختل شده از ترس اینکه اون یکی چشمم همرچیزیش نشه

اخه عزیزم مشکلا ک یکی نیست چشم من نتیجه رو میگم ولی میگمم خودتونم حتما برو دکتر شاید برای تو جواب دهیش بهتر باشه باید تا قبل اینکه کاملا عصبای چشمت خشک بشه بری 

اخه عزیزم مشکلا ک یکی نیست چشم من نتیجه رو میگم ولی میگمم خودتونم حتما برو دکتر شاید برای تو جواب ده ...

سلام خانمی

من دکتر اسلامی رو واسه سه شنبه وقت گرفتم برم پیشش . توکل بر خدا که چی میگه . شما در چه حالی؟درمان رو ادامهرمیدید؟

سلام عزیزم منم یه چشمم بینایش ازبین رفته شما رفتین پیش دکتر اسلامی چیشد جواب گرفتین ازش

عزیزم امروز تازه رفتم ویزیت شدم، چون باردارم گفت باید صبر کنی بعد زایمان .گفت کمی بهتر میشه. شما چند سالتون هست و چند وقته چشمتون سکته کرده؟ بمن گفت اون یکی چشمم هم گرفتگی داره و خیلی باید مداظب باشم.بخدا کارم شده اشک و غصه

عزیزم امروز تازه رفتم ویزیت شدم، چون باردارم گفت باید صبر کنی بعد زایمان .گفت کمی بهتر میشه. شما چند ...

من ۲۱سالمه منم خستم بخدا همش تن بدنم میلیرزه شما این چشمتون اصلا الان دید نداره

من ۲۱سالمه منم خستم بخدا همش تن بدنم میلیرزه شما این چشمتون اصلا الان دید نداره

خیلی کم دید داره . به شما توی معاینات ازون چشم سالم چیزی نگفتن؟آخه واسه من سه تا دکتر گفتن اونم عصب اش تنگ هست و ممکنه اونم بشه.

سلام خانمی من دکتر اسلامی رو واسه سه شنبه وقت گرفتم برم پیشش . توکل بر خدا که چی میگه . شما در چه ح ...

سلام گلم من ۶ جلسه لیزر و رفتم ولی هیچ تاثیری برام نداشت امیدوارم شما جواب بگیرید