2777
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 16412 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجشو لطفا بگین ممنون

طب سنتی باید چند جلسه میرفتم چون تبریز بود سختم بود با بچه کوچیک نرفتم فقط یه جلسه رفتم.دکتر اسلامی ۶ جلسه رفتم پرتودرمانی و خودم که تغییری حس نمیکنم ولی باید برم دکتر عکس بگیره ببینه فرقی کرد.چون تغییرات کم ویواش یواش هست.اگه حتی کمی بهتر شده باشه باید باز برم .

طب سنتی باید چند جلسه میرفتم چون تبریز بود سختم بود با بچه کوچیک نرفتم فقط یه جلسه رفتم.دکتر اسلامی ...

لطفا هرکاری کردی و نتیجه گرفتی بهم بگو

واسه مادر شوهرم می‌خوام اونم مثل شما شده 

شیراز بردیم یه دستگاه بهش زد حالت فیزیوتراپی چشمی بود عصب چشمشو تحریک کرد بهتر شد ولی مثل اولش نشد بعد سه جلسه بهش گفت دیگه نیا چون جلسه سوم دیگه تغییری حس نکرد ..بعد

هر جلسه ازش عکس و این چیزا می‌گرفت چند درصد بینایش بهتر شد

صبح که بیدار شدم چشم راستم یهو تار شد و بعد دید کامل رفت و فقط نور میدیدم ، الان بعد ۱۰ ماه فقط کمی ...

سلام عزیزم 

خوشحالم که بهتر شده 

از چه درمانی استفاده کردین ؟

چطور بهتر شد میگین لطفاً بهم 

توی این شرایط هستم و هر روز گریه میکنم 

اخه عزیزم مشکلا ک یکی نیست چشم من نتیجه رو میگم ولی میگمم خودتونم حتما برو دکتر شاید برای تو جواب ده ...

سلام عزیزم 

چشمهاتون چطوره بهتر شد ؟

اگه عصب چشم خشک بشه دیگه راه درمانی نیست ؟

برای مادرم هر دو چشم شده و خشک شده ، زندگیم جهنم شده 

لطفا هرکاری کردی و نتیجه گرفتی بهم بگوواسه مادر شوهرم می‌خوام اونم مثل شما شده شیراز بردیم یه دستگاه ...

سلام عزیزم 

خداروشکر 

مادرشوهرتون هر دو تا چشمم نابینا کامل بود ؟

طفلکی مادرم هر دوتا چشمم کاملا نابیناست 

ترو خدا بهم بگین از چه درمان های دیگه ای استفاده کردین ؟ و اینکه شرایط چشمشون پایدار موند ؟

سلام خانمیمن دکتر اسلامی رو واسه سه شنبه وقت گرفتم برم پیشش . توکل بر خدا که چی میگه . شما در چه حال ...

سلام عزیزم 

مادرمن  به نابینایی هر چشم مبتلا شده علت سکته عصب چشم

پیام شما رو دیدم وقت گرفتید میشه لطفاً بهم بگین که از دکتر اسلامی که وقت گرفته بودین نتیجه گرفتین ؟ و اینکه آیا شما کاملا بینایی چشمتون رو از دست دادین ؟؟

سلام منم مثل تاری دید ناگهانی داشتم .توی بیداری .بهم گفتن سکته ی چشم .ولی لخته نگفتن دکتر گفت یک لحظ ...

سلام 

الان چشم شما بهتر شد بیناییش ؟

برگشت داشت ؟

میشه لطفاً بهم بگین چیکار کردین 

من تازه این اتفاق برام افتاده و شدیداً زندگیم بهم ریخته 

لطفاً بهم بگین نتیجه بیناییتون توی این دوسال چی شد عزیزم 

سلام برو پیش دکتر یدالله اسلامی یه دستگاه داره عصب و بازیابی میکنه

وااای ترو خدا 

شما که از دکتر تعریف میکنید 

خواهشاً بگین عصب چشم شما بازیابی شد ؟؟

من توی جهنم گیر کردم دو ماهه 

سلام خانمیمن دکتر اسلامی رو واسه سه شنبه وقت گرفتم برم پیشش . توکل بر خدا که چی میگه . شما در چه حال ...

زری جان ؟

رفتی پیش دکتر اسلامی ؟

ان شاالله درمانت موفقیت آمیز بود ؟

خواهشا بهم بگو من چشمام نابینا کامل شده 😭

لطفا هرکاری کردی و نتیجه گرفتی بهم بگوواسه مادر شوهرم می‌خوام اونم مثل شما شده شیراز بردیم یه دستگاه ...

پوپو جان ؟

منم به مشکل شما سکته عصب چشم دچار شدم 

بینایی مادر شوهرت الان بهترن ؟ 

غیر از دکتر فروردین چه کارای دیگه ای انجام دادین ؟

من شمارم رو میذارم 09127368242

لطفاً اگه تونستی تماس بگیر و بهم بگو 

اقدامات درمانیتون چی بوده 

کاری از منم برمیاد هم انجام میدم براتون 

مرسی 

سلام الان چشم شما بهتر شد بیناییش ؟برگشت داشت ؟میشه لطفاً بهم بگین چیکار کردین من تازه این اتفاق برا ...

سلام .خدا رو شکر بهترم ولی چشم راستم نزدیک بینش نیم نمره ضعیف مونده .که با عینک‌مطالعه حله .

چشمم حدود دو‌ماه پیش هم یه حمله خیلی بیشتر داشت طوری که صفحه کتاب رو نمیدیدم چشم پزشک رفتم مشکل از چشم نبود .مغز و اعصاب رفتم یه کپسول داد و گفت احتمالا میگرنه که به چشمت میزنه چون سر درد شدید داشتم  کپسول رو داد و گفت ببین با دارو چطور میشی با خوردن اولین کپسول در عرض بیست ساعت بیناییم برگشت .شکر خدا .

چشم شما مشکلش چیه؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html