2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن همه این چیزا روش تاثیر گذاشته مثلا کار خواهرت کار مادر وپدرت کار داداشت .کلا خسته شده یدفعه فوران کرده.حس یه آدم که همیشه برات همه کارکرده ولی تو مزددستشو دادی و داره و  هیچوقت مثل قبل نمیشه

باورم نمیشه طلاهایی روکه شوهرت از روی مهرش برات خریده با لجبازی بهش ندادی

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر

با وجود رفتارای زشت خانوادت و ایییین همه خرجی که انداختن رو دست شوهرت و دعوا و تاکیدی که کرده بازم رفتی برای مادرت خرید کنی!!! 

منم بودم فکر میکردم دخترشون فقط برای پول رسوندن به خانوادش زنم شده 

بذار یه مدت بگذره تو فقط بهش محبت کن کم کم فراموش میشه

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
حرف مهریه روپیش بکشی تیر خلاص زندگیتو( اگه تا حالا ارفاق کنم بگم نزدی)میزنی

بابا من چه گناهی کردم نادونم نمیفهمم زبونم تیزه و.....کاش بمیرم شوهرم راحت شه امروز جلو هایپرمارکتیه کلللللیییی سنگ رو یخ شدم واقعا داشتنکسی که ازت حمایت کنه نعمته

بابا من چه گناهی کردم نادونم نمیفهمم زبونم تیزه و.....کاش بمیرم شوهرم راحت شه امروز جلو هایپرمارکتیه ...

به سوپریه میگفتی شوهرم فعلا تو موقعیتی نیست که کارت به کارت کنه منم عجله دارم غذام رو گازه میزارم همینجا خودش میاد میگیره

سنگ زو یخ چرااااا

خب وقتی بهت خرجی نمیده مجبوری یه کاری کنی مدرکت چیه؟

بابا خرجیمو که میده بخدا ادم بدی نیست فقط میخواد تنبیه کنه و محدودم کنه که ادب شم و.....ولیکینه داره ازم نه براکارایی که واسه خانوادم کرده چون فک میکنه زنش پولکیه و...

بابا من چه گناهی کردم نادونم نمیفهمم زبونم تیزه و.....کاش بمیرم شوهرم راحت شه امروز جلو هایپرمارکتیه ...

کاش یه ذره به خودت بیای

حتما اول زندگیته کم کم یاد بگیر نکات بد  تربیت خانوادتو از خودت دور کنی

والا این لطفایی که شما از شوهرت میگی و کارایی که در حق خونوادت کرده باید حلوا حلواش کنی

نه که جلوشو بگیری طلاهای خودشو بهش ندی

معلومه دوست داره که تا حالا تحمل کرده 

باهاش صحبت کن بگو پشیمونی سعی کن دلش بدست بیاری

خب وقتی مجبوری تو اون زندگی بمونی یه مدت کوتاه بیا بشین تو خونه ببین چکار میکنه اینکه لج میکنی هی بدتر میشه، احساس میکنم خیلی تفاوت دارین باهم و شوهرتم دنبال بهونه بوده خسته شده 

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!