2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 11991 بازدید | 394 پست

من هم طبیعی کشیدم هم سزارین شدم انگار رحمت ده تا مواد منفجره بهش وصله ویکی یکی میترکه انگار ذغال داغ میکنن واژنت انگار تیغ خط خطی میکنن روی رحمت 

ولی هنوزم میگم من خیلی شجاع بودم که مادر دوتا دوقلوی خوشگل شدم صدهزارمرتبه شکر من وپسرام وهمسرم همگی به نحوی واسه سختی دوران بارداریم جنگیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بخوام تشبیه کنم دردی هست می گیره و ول می کنه

تا می خواستم اون ثانیه ای که درد نداشتم نفسی بکشم ، دوباره شروع می شد

من خیلی کولی بازی در آوردم سر اولی ، خودم رو به تخت می زدم مثل مار به خودم می پیچیدم ، اما بعد زایمان احساس معجزه می کنی ، حس خوبیه

شکستن استخوان و اینا چرتهدردش شبیه پریودی هست میگیره ول می‌کنه اون اخرا که بچه داره به دنیا میاد یکم ...

منم با این خانم موافقم

3 تا طبیعی داشتم

اوایل مث درد پریودی خفیف شروع میشه و کم کم زیادتر میشه

دردشم ایطور برات تشبیه میکنم که پرودی شدید چند برابر ن هزاران برابر چند برابرا فقط

فقط موقعی که بچه میاد تو کانال زایمان که اون هم بستگی به خود ادم داره

که اون زمان کم میشه یا زیاد.

ببین بخوام تشبیه کنم دردی هست می گیره و ول می کنهتا می خواستم اون ثانیه ای که درد نداشتم نفسی بکشم ، ...

وای آره من سر اولی خیلی جیغ وداد کردم ولی سر دومی کلاس آمادگی زایمان رفتم وتنفس هارو یاد گرفتم ببین سر زایمانم یه آخ یا داد نزدم فقط نفس میکشیدم وگلاب بو میکردم عالی بود خداروشکر عالی بود 

این دو تا حس برای من خییییلی بد بود 

یکی کمرم شدید درد میکرد احساس میکردم الان نصف میشم و یکی هم اینکه مثل حالتی هست دستشویی داری ولی نمیاد 😄دقیقا همون حس رو داشتم،انگار یه چیزی داخلت گیر کرده و فقط میخوای بندازیش بیرون 

بچه سومم رو باردارم ولی خوشبختانه دومی سزارین شدم و اینم سزارین هست 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از الان قرص گل مغربی رپ از دکترت بپرس اگر مشکلی نداره هر شب شیاف کن  و یه بالش کوچیک زکان خواب بزار زیرت تا روغن خارج نشه خیلی به باز شدن راحت رحم کمک میکنه ..حتما ورزشها و تنفسهای زایمان رو تمرین کن اون لحظه فراموشت نشه...ورزش پیاده روی و پله نوردی و و پروانه نشسته و اسکات و سجده طولانی و پاپنگوئنی راه رفتن هم به باز شدن رحم کمک میکنه اینا ورزشهای ۳۸ هفته به بعد هست که باعث میشه رحم ارتجاعش زیاد بشه و زایمان سریعتر اتافق بیوفته و انشاالله درد کمتری داشته باشی...تنفسها خیلی مهمه حتما مسلط باش انشاالله زایمان راحت و با سلامتی داشته باشی برای خودت و نی نی 

لذت که طبیعی داره قطعا سزارین نداره. بعدش ناگهان انگار پرت میشی تو بغل خدا. سبک راحت یهو درد صفر میش ...

چه لذتی خواهر من؟؟؟شما میگی بعدش،پس قبلش چی؟؟من اصلا هم کاری به درد و ایناش ندارم،نمیتونم اینجا حق مطلب رو ادا کنم،دلم میسوزه برای خانمی که تو اون وضعیت ناراحت کننده هست،من مدام زیر پام خیس بود،خدماتی میومد تعویض کنه کلی غر میزد سرم،خب مگه داشتم کار خلاف میکردم؟؟چه دلیلی داشت اونجوری سرم غر بزنه؟؟پرستاری که مسئولم بود ول میکرد میرفت من چنان تشنه بودم دهنم باز نمیشد،فقط برای معاینه میومدن،من خودم پرستارم و توقع زیادی ازشون نداشتم،ولی یه بار بیا به مادری که داره زایمان می‌کنه و رو تخت تنها افتاده سر بزن ببین چه حالیه،دستشو گرفتم فشار دادم از درد گفت دستمو ول کن درد گرفت،خانمی که بخیه میزد تمام مدت داشت غر میزد انگار مجبورش کرده بودن بیاد اونجا بخیه بزنه 

خلاصه که وضع روحی خیلی خوبی حاکم نیست و من اصلا دوست ندارم یک بار دیگه چنین تجربه بدی داشته باشم،البته که همه خانما چنین تجربه ای نداشتن ولی من برای دومی تمام تلاشمو کردم که سزارین بشم و واقعا راضیم

ضمن اینکه بعد زایمان طبیعی بخیه هام درد داشت،شما چطوری پریدی پایین؟؟تا چند ماهم هموروئید بیچارم کرد 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

مثل دلپیچه مبمونه میگیره ول میکنه . بچه که میخواد بدنیا بیاد دلپیچه ات ادامه داره همین

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان