2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از امروز برو دنبال کار، اینو چندین بار بهت گفتم نمیدونم چرا نمیفهمی  کارت اشتباه بوده در ...

بدتر لج میکنه شایدم نزاره بره سرکار

چون خیلی از دعواشون نگذشته 

فعلا صبر بهتره نشد آره کار

زمان بگذره ان شاءالله درست میشه.

وقتی اومد در کمال آرامش تاکید می‌کنم آرامش باهاش صحبت کن.نه حالت التماس باشه ن از سر لجبازی منطقی حرفاتو بزن بگو اشتباه کردم پشیمونم تو حق داری ناراحت بشی.من قدر تورو ندونستم.بگو چیکار کتم ک اشتباهم فراموش کنی.بگو تو عزیزترین فرد زندگیمی دوست ندارم ازم ناراحت باشی.اگر دیدی بازم داره ادامه میده تو هم دیگ خودتو اینقدر کوچیک نکن....

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

والا شوهرهیچی همسایه برای من خوبی بکنه بعد لازم باشه یه دفعه من براش جبران کنم بدون فکر کردم انجام میدم

تو خیلی قدر نشناسی

حیف شوهرت

ذهن ادمای جامعه رو خراب میکنید بعد همین ادم دیگه نمیتونه به بقیه ادما اعتماد کنه

اونکه قوانین رو بلده قانون مهریه رو بهش یاداوری کن

بابا کافیه بگم داره و میده کلا مگه .....تهدید رو کسی اثر میکنه که نتونه بده مطمئنم مهریه رو میده بی طلاق و بعدش چه زندگی برام خواهد ساخت  

شوهرت چه عجیبه، تو تاپیک های قبلیت هم چیزای عجیبی ازش گفتی، گفتی 4 صبح پا میشه میره اخرش متوجه نشدی چرا؟ بنظرم مشکوک میزنه وگرنه زن و شوهر اینجور نباید باهم برخورد کنن از اول سطح خانواده تو رو دیده باهات ازدواج کرده، برا کمک هم مگه اجبارش کردی؟ 

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
دیگه خیلی شورش رو در اورده طلاها مال خودته ندادی فقط مهربونی نکردی ولی وظیفه ات تبوده!

خب حالا الانم بره با طلاهاش زندگی کنه فقطم وظیفه شو انجام بده درسته وظیفه قانونیش نبودع ولی وظیفه اجتماعیش بوده 

عزیزم از امروز برو دنبال کار، اینو چندین بار بهت گفتم نمیدونم چرا نمیفهمی  کارت اشتباه بوده در ...

اخه مگه مدرکم چیه بعدم برا خاندانشون افت داره زنشون کار کنه خاندان بزرگ....اسمشون و تریلی هم نمیکشه

با اینکه قبول دارم داره تند میره ولی یکم مدارا کن و این وضعیت رو تحمل کن ،باید دید با گذر زمان چی میشه!

عجول نباش فقط ،مثل اون حرفات ،هر حرکت اشتباهی انجام بدی خودت تهش آسیب میبینی!