2777
2789

من خواهرم ۱۶۵ شوهرش ۱۹۰ ربطی نداره مهم علاقه اس این نیست همه بلند دوست داشته باشن 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
حرف شوهرت خیلی نادرسته. سفید بودن افتخار یا چیزه خاصی نیست. دلیل نمیشه اگه میخواد شما رو دلداری بده ...

اشتباه ریپلای کردی گلی🌺

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع دقیقاااا داداش منم اینو میگفت بیشور😐😅

والا رو مخ میره 

مردم داداش دارن ما هم داداش داریم  

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست😔کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست🥺😔بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست😔اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست❤❤😔
ای جانم.     بمونید برای هم عزیزم. ولی ما بیرون که میریم خیلی نگامون میکنن من عصبی میشم ...

چرا 

به هم میخورید که😚😍😍 

البته من خیلی از تفاوت قد خوشم نمیاد همیشه پاشنه بلند پامه

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

احححح چقدرر دغدغدهای این سایت مسخره و مزخرفه.

اینسامو پاک کردم ک از دست این حرفا راحت شم ابتجام باز همونه

خستمون کزدبد..شماها..مردشور پسرا رو ببرن خیر مرگ همشون بیاد تیکع تیکع بشن‌.‌..

ایجارم شما ننرای وسواسی اشعال کردین..جم نید برید همون اینستا دیگه واس چی ایتجا عضو میشید

بسع هرچقد حق ماهارو صایع کردید.‌از محازی ی این سایت میام اونم شماها زهره مارمون کردید

خخ تو وزنت چنده؟  من ۵۹😣 میخوام یه ۵ ۶ کیلو اضافه کنم لامصب نمیشه که نمیشه😂

من لاغرم خخخخ

47

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست😔کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست🥺😔بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست😔اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست❤❤😔
ولی جدیدا دخترا قد بلند شدن پسرا قد کوتاه

ارع همون من مامان بابامم بلندنا ولی خودم خیای کلاس شنا و والیبال میرفتم از بچگی تا این شدم ولی قدمو دوست دارم فقط وزن...

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
منم ۱۶۰ جاریام قدبلندن خیلی اعتماد بنفسمو گرفته😓.ولی شوهرم میگه خوبی عوضش تو سفیدی اونا نیستن.به نظ ...

عزیزم حرف شوهرت خیلی زشته. مگه سفید بودن افتخار داره؟ یا یک چیزه خاصه؟ دلیل نمیشه چون شما رو میخواد دلداری بده به رنگ پوست بقیه توهین کنه. من نمیدونم چرا مردای ایرانی خدشگلیو تو سفید بودن میبینن. اگه اینجوریه پس چجوری مرد امریکایی با زن سیاهپوست ازدواج میکنه اونم عاشقانه؟ 

البته ایراد از بعضی خانوماست که وقتی میخان برا پسرشون زن بگیرن میگن اون خوشگلتره چون سفیده این یکی فلانه