نه بابا همسایه مارو ببینی کفت میبره دختره 155 بیشتر نیست منکه میگم کمترم هست مرده 185 به بالا قیافه عین مدلینگا دختره نه چهره خاصی داره نه قدش بلنده اما شانسسس اصلا به این چیزا فکر نکن بخدا به قد و چهرا نیست ازدواج
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی گفته بابا بیشتر چهره و تناسب اندام براشون مهمه به اون کانالهای ازدواج نگاه نکنن اونجا همه خودشون شبیه سمندون هستن ولی دنبال آنجلینا جولین
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.