الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن واقعا خیلیییی دوسداره همیشه هم میگ دختر باید کوچولو باشه من قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸ اینقد دوسدارهههه تازه چون بی بی فیس ۶م هستم خیلی بعضی موقتا بهم میگ دخترم(با سه سال تفاوت سنی)
تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
کی گفته بابا بیشتر چهره و تناسب اندام براشون مهمه به اون کانالهای ازدواج نگاه نکنن اونجا همه خودشون ...
حرف شوهرت خیلی نادرسته. سفید بودن افتخار یا چیزه خاصی نیست. دلیل نمیشه اگه میخواد شما رو دلداری بده به بقیه توهین کنه. من نمیدونم مردای ایرانی چرا خوشگلی زنو تو رنگ پوستش میبینن. اگه اینجوری بود پس چجوریع که تو امریکا مرد سفید پوست با زن سیاهپوست ازدواج میکنه اونم عاشقانه؟