2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو آشناهامون یه جراح داریم قد خودش هم بلند فکر کنم ۱۸۷ اینا باشه دنبال زن ریز می‌زه میگرده 

میگه قد زنم باید زیر ۱۶۵ باشه 😁😁😁

خودم هم ۱۶۷ بودم البته الان ۱۶۶ شدم شوهرم ۱۹۴ 

خیلی هم راضیه 

گولت زده    

ن واقعا خیلیییی دوسداره همیشه هم میگ دختر باید کوچولو باشه من قدم ۱۵۷ وزنم ۴۸ اینقد دوسدارهههه تازه چون بی بی فیس ۶م هستم خیلی بعضی موقتا بهم میگ دخترم(با سه سال تفاوت سنی)

کسی نیمه ی گمشدشو گم نکرده؟؟ من گم شدم :/

نه اتفاقا مردای بلند قد عاشق زن کوچولو و ریزه ان

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

من قد 170 هست داداشم میگه قد کوتاه بهتره  

ولی خودم قدمو دوس دارم

چیکار بقیه داری 

خودت باید خودتو دوس داشته باشی تمام

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست😔کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست🥺😔بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست😔اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست❤❤😔
کی گفته بابا بیشتر چهره و تناسب اندام براشون مهمه به اون کانالهای ازدواج نگاه نکنن اونجا همه خودشون ...

حرف شوهرت خیلی نادرسته. سفید بودن افتخار یا چیزه خاصی نیست. دلیل نمیشه اگه میخواد شما رو دلداری بده به بقیه توهین کنه. من نمیدونم مردای ایرانی چرا خوشگلی زنو تو رنگ پوستش میبینن. اگه اینجوری بود پس چجوریع که تو امریکا مرد سفید پوست با زن سیاهپوست ازدواج میکنه اونم عاشقانه؟