2777
2789

نه بابا همسایه مارو ببینی کفت میبره دختره 155 بیشتر نیست منکه میگم کمترم هست مرده 185 به بالا قیافه عین مدلینگا دختره نه چهره خاصی داره نه قدش بلنده اما شانسسس اصلا به این چیزا فکر نکن بخدا به قد  و چهرا نیست ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بابا بیشتر چهره و تناسب اندام براشون مهمه به اون کانالهای ازدواج نگاه نکنن اونجا همه خودشون شبیه سمندون هستن ولی دنبال آنجلینا جولین

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

به خدا یه ذره اعتماد به نفس خوب چیزیه !

تا حالا ندیدم و نشنیدم مردی بگه دخترا چجور پسری دوست دارن😐

چیشد که همه دغدغه ی دخترا شد مردا؟

اصلا ۱۶۲ کوتاه نیس خیلیم خوبه

خدایا شکرت🤲🍃

شوهرم ۱۸۵ خودم ۱۵۳ 

مشکلی هم نداریم 😊

قدبلندا ریزه میزه و تو بغلی دوست دارن 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

شوهر منم قد بلند دوس داره هميشه ميگه چي ميشد يكم قدت بلند ميبود ميدونم حرف خودش نيست ياددادن بهش

دختر عمو منم شوهرش همینو بش میگه😐انگار از اول کور بوده

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan