2777
2789

و از نظر هیچکس دیگه 

به من نصیحت بکنید 

یک دختر زشت اما هنرمندم باهوشم اما همجا بخاطر چهره ام نادیده گرفته میشم 

پدرم مادرم حتی اگه گریه کنم رو هم ببینند میگن من خوشگل نیستم 

حتی حاضر نشدن به دروغ به من بفهمونن زیبام تا شاید کمی اعتماد به نفس بگیرم 

همیشه چهره ام پنهان میکنم خودمو  شجاعت حرف زدن ندارم راب هیچ موضوعی چون  همه مسخره ام میکنن میترسم بگن تو با این قیافت 

تروخدا من رو راهنمایی کنید دیگه خسته شدم چرا باید به سرنوشتی مختوم دچار بشم من نمی‌خوام بدبخت بشم من آدم خوش قلبیم چرا کسی نمی‌خواد این بخاطر چهره من ببینه چهره من مانع شد پیشرفت و همچنین عاشق شدن حس عشق محبت حتی از سوی مادر پدر از من دریغ کرده 

افراد مذهبی بگید چه دلیلی باعث شده که خدای همچین زندگی ذلت  خار خفیف برای من بخواد 

چرا دیگه تکه قلبی از من نمونده حتی از شش سالگیم 

؟ همه اینا برای سواله

خیلی خیلی 

حتی مادر بزرگم میگه وقتی من به دنیا اومده بودم به قدری زشت بودن که اگه بجای مادرم بود به من شیر نمی داد 

بچها من تهی از هر چی که حس خوشایندی داره هستم بسیار تو خالی من با یک نوازش دست و کلام در میکشم به آسمون امید به دلم وا میشه🥺😭

دیگه خیلی وقته قشنگی زشتی از مد رفته 

عشقم دنبال تحصیلات عالیه باش 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچکسی زشت نیست هرکسی زیبایی خاص خودش رو داره فقط باید آدما از سیاهی قلبشون کم کنن تا بتونن ببینن. درضمن مگه بچه چیزی بجز خانوادش میشه.چقدر خانواده ی قلب سیاهی دارین

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
دیگه خیلی وقته قشنگی زشتی از مد رفته عشقم دنبال تحصیلات عالیه باش

عزیز من  متوجه ام اما میگم بخاطر چهره ام من همه عرصه های بیرون رانده میشم با تمسخر و دلزده میشم و نمدونم چیکار کنم 

عزیزم میدونم اسیب بزرگی از طرف خانواده و اطرفیانت خوردی ،اما با ظاهرت کنار بیا اون دست خودت نبوده عوامل ژنتیکی تو رو با این چهره به وجود اوردن ،همه چیز از درون ادما رشد میکنه تویی که انقدر نسبت به بقیه خوش قلبی نسبت به خودت سنگدل نباش خودتو خوشگل ببین رو خودت عیب نذار ،خدارا شکر کن که اجزای صورت قشنگت سرجای خودشونن 

اصلا مهم نیست که زیبا باشی یا نباشی.مهم اینه هیچ چیز نتونه مانع ارامش و خوشبختیت باشه.به اهدافت فکر کن و فقط برای رسیدن به اونا تلاش کن.انقده ادم دیدم که خوشگل نبودن ولی به جاهیی رسیدن که خوشگلا حصرتشا می خوردند.

وا خب بچه به پدر مادرش میره یعنی اونا به تو میگن زشت ولی از نظر خودشون مشکلی ندارن؟

متوجه این موضوع نمیشن 

ولی برادرم نسبت به من زیباست حالا من خانواده ام نگفتم اصلا کلانا هر آدمی منم میبینن میگن من زشتم 

خیلی برادرم  تعریف میکنن 

متوجه این موضوع نمیشن ولی برادرم نسبت به من زیباست حالا من خانواده ام نگفتم اصلا کلانا هر آدمی منم ...

اصلا برات اهمیتی نداشته باشه خودتو باور داشته باش منم یه خواهر کوچکتر از خودم دارم موهاش خرماییه و بوره ،من موهام مشکیه ،مردم بدون اینکه ازشون پرسیده بشه که کدوم یکی از ما خوشگلتره برمیگردن میگن خواهرت از تو خوشگلترها ،اما من برام اهمیتی نداره خوشگلی چیزی نیست که همیشه بمونه بالاخره با بالارفتن سن و مریضی و هزار جور دلیل هر ادمی از ریخت و قیافه میوفته چرا باید روزگار رو بخاطر اراجیف مردم به خودش زهر کنه 

به خودی خود روزگار تلخ هست دیگه از ظاهر و هیکل و این چیزا باید خودتو رها کنی به درک که تو دید مردم چطور دیده میشی خودت مهمی که حالت با خودت خوب باشه

اصلا برات اهمیتی نداشته باشه خودتو باور داشته باش منم یه خواهر کوچکتر از خودم دارم موهاش خرماییه و ب ...

بله شما درست میگین 

امیدوارم یکم آدما دل داشته باشن  بقیه رو مسخره نکنن

نه گلم راستش اصلا از خودم عکسی ندارم فقط از مو یدونه از چشم دارم که اونم پست هام هنوز هستش

عیبی نداره مطمئنم زیبایی فقط اعتماد به نفست پایینه

یادت نره که آدمای حسود دیگران رو پایین میکشن وگرنه راحت نمیان بگن زشت

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏