2777
2789

رنگی که میخواستم نشد و کلا هزینه رو ریختم دور انگار

ولی آشنا بود و رودرواسی همونجا چیزی نگفتم و البته اینکه گفت بشوری دو درجه روشن میشه و فلان یکم امیدوار شدم ، ولی نشد

حالا جزئیات رو نگفتم.... ولی همین که واقعا خراب کرده ...

حالا مؤدبانه چه پیامی بدم که متوجه بشه راضی نیستم و خوب نبوده کارش؟!

حرف از ترمیم بزنم؟ یا چی بگم که خودش این پیشنهاد رو بده؟

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودبانه بگو اصلا از رنگی ک زدین راضی نیستم و اون چیزی ک میخواستم نشد 

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

من برعکس آرایشگر بهترین مدلو زد عکسم از موهام گرفت بعد من گفتم خرابش کن

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بگو چیزی میخاستلد نشده

ناراضیم

جواب دادبگو بنظرت بایدچکارکرد؟؟؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

چی میشه گفت دیگ نهایت کاری میشه کرد که دیگه پیشش نری کلا

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من اینجوری شدم خیلی لایت کم در آورد بود و تیره بودن گفتم شوهرم میگه انگار رنگ نزدی اصلا رفتم ولی خوب بازم پول گرفت🙄

از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
خیلی مودبانه بگو ریدی رییییدی🤦‍♀️

مرزهای ادب رو درنوردیدی که 😃😃😃😃

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...