2777
2789
عنوان

اگه آرایشگر موهاتونو خراب کنه چی میگید بهش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 33 پست
اره مگه اون موقعی ک خراب کرد تو گرفتن پولش تارف داشت ک تو تارف داری؟ بگو رنگی که مد نظرم بود در نیو ...

خب به نظرتون چجوری بگم که متوجه بشه ترمیم نباید هزینه بگیره یا کم بگیره

یا اون دیگه به شعور خودشه😅

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نمیکنن میگن مشگل از موهای خودت بوده

دقیقا

گند زد به موها من ارایشگره بعد میگه چون مشکین خوب رنگ نمیگیره 😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من برعکس آرایشگر بهترین مدلو زد عکسم از موهام گرفت بعد من گفتم خرابش کن

اوا چرا خوب؟ 😃

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
محترمانه و مودبانه بگو رنگشو نپسندیدم مجدد انجام بده برام  وسلام  خودتو به پررویی بزن هز ...

همین هزینه مهمه جمله مناسبی ميدونيد بچه ها که حالیش بشه

چون هم میخواد بفهمه که گند زده

و هم اینکه اگه قرار پول کامل بدم خب میرم جای دیگه.....

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

منم یه بار دکلره کردم بعد سشوار دیدم اصن خوب نیس دوسش ندارم رنگ خاکستری شده بود اولین بارمم بود قشنگ خاکستری در امده بود ولی من دوس نداشتم گفتم دوسش ندارم بد شده اونجا خیلیا دوس داشتن میخواستن راضی کنن که بازم گفتم دوس ندارم واقعاهم دوس نداشتم دوباره رنگ گذاشت  گفتم هم اولین بارمه یه موادی رنگی بزن موهام خراب نشه چون میترسیم رو دکلره دوباره رنگ بزارم خراب شه موهام ولی رنگ خوبشو گذاشت همون اولم گفته بودم خاکستری یخی اصلا دوس ندارم

من اینجوری شدم خیلی لایت کم در آورد بود و تیره بودن گفتم شوهرم میگه انگار رنگ نزدی اصلا رفتم ولی خوب ...

دقیام مشکل من همییییینه

ببین تو نور فلش یا نور خیلی زیاد بزور قابل تشخیص 

اصن حس میکنم پولو آتیش زدم!

منکه رکم اخرین بار داشت میکاپمو خراب میکرد  ایراد گرفتم رفته پشت سرم کلی بد گفته😐

اینا مهم نیستن اینکه عموی خودم به مامانم بگه فلان حق داشت بگه دخترت زبونه و فلان فلانِ کلی حالمو بد کرد

هیچ وقت نمیبخشمشون

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

یه بار رفتم ارایشگاه گفتم چتری میخوام زد بعد گفتم جرا انقد بالاس گفت موهات خیسه عزیزم خشک بشه درست میشه منم بی خیال شدم تا فرداش ک کامل خشک بود اما هنوز بالا بود اصلا اندازه چتری نبود😂رفتم دوباره گفتم ببین هنوز بالاس گفت خب عزیزم جنس موهات نرمه ب خاطر اون😐خب خراب کردی بگو دیگ😂

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
دقیام مشکل من همییییینه ببین تو نور فلش یا نور خیلی زیاد بزور قابل تشخیص  اصن حس میکنم پولو آ ...

منم قشنگ پولمو آتیش زدم از موهم متنفر شدم تازه موهای عزیز بلندمو ک تا رونم بود قشنگ آورد وسط کمرم😑

از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
یه بار رفتم ارایشگاه گفتم چتری میخوام زد بعد گفتم جرا انقد بالاس گفت موهات خیسه عزیزم خشک بشه درست م ...

وای 😂😭

همین هزینه مهمه جمله مناسبی ميدونيد بچه ها که حالیش بشه چون هم میخواد بفهمه که گند زده و هم اینکه ...

برو انجام بده آخرش اصن به رو خودت نیار

آخه وظیفشه 

چرا خجالت میکشید شماها ؟

اصن نبایدم پول بگیره 

با سیاست باش اگه بگی پول خب معلومه میگه بعله پول بده 

باید بگی رضایت نداری و وقت برات بزاره بری درستش کنی موتو