2777
2789

مثلا سال اول هرروز باید درس بخونن یا اگر موقع امتحانا و امتحانات ترم بخونن کفایت میکنه ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

ترم اول بری میدونی چی به چیه

اما در کل هر رشته ای قبول شدی ترم اول خیلی بخون نذار جمع بشه، هر چقدر بخونی کمه

چون هنوز توی فضای دبیرستانی و اصلا نمیدونی درس ها و سوالات امتحانات چه مدلیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم اول بری میدونی چی به چیهاما در کل هر رشته ای قبول شدی ترم اول خیلی بخون نذار جمع بشه، هر چقدر بخ ...

اهان ممنون .واسه این میپرسم که قراره در کنار پرستاری برای کنکورم بخونم (به اجبار خانواده🤦)

اهان ممنون .واسه این میپرسم که قراره در کنار پرستاری برای کنکورم بخونم (به اجبار خانواده🤦)

پس باید تلاشت رو بیشتر کنی.

وقتی اساتید درس دادن، بعد که اومدی خونه در حد نیم یا یه ساعت یه نگاه رو جزوه ای که نوشتی بنداز و بعد برو سراغ خوندن برای کنکور

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پس باید تلاشت رو بیشتر کنی.وقتی اساتید درس دادن، بعد که اومدی خونه در حد نیم یا یه ساعت یه نگاه رو ج ...

باشه حتما 

اینکار شدنی نیست

پرستاری رشته سنگینیه باید پایه ات قویی باشه 

من میخوام برم ازاد

بخاطر شهریه میخوام همزمان کار کنم بابام میگه اون وقت چطور میخوای درس بخونی بشین خونه خودم شهریه تو میدم

ولی میدونم قراره با منت شهریه بده منم احتمالا ورودی بهمن برم دانشگاه🥲

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اینکار شدنی نیستپرستاری رشته سنگینیه باید پایه ات قویی باشه من میخوام برم ازاد بخاطر شهریه میخوام هم ...

ایکاش منم بیفتم بهمن 🤦

یه سوال پرستاری پردیس خودگردان من تو دفترچه ندیدم  هر شهری داره ؟

ایکاش منم بیفتم بهمن 🤦یه سوال پرستاری پردیس خودگردان من تو دفترچه ندیدم هر شهری داره ؟

نه پردیس همه شهرا ندارن فقط بعضی از شهرا احتمالا تعدادشونم کمه چون رشته پرستاری رشته تاپیه  

و اگ هم باشه ظرفیت محدوده 

اگ رتبه منطقه ات خوب باشه شانس قبولی داری تو پردیس

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛