2777
2789
عنوان

بچه ها سوال بیبیچک

90 بازدید | 22 پست

بیبیچک نواری خیلی زیاد ادرار ریختم روش اولش دوتا خط پررنگ شد  دودقیقه هم خطه موند اما بعد پخش ش روی زمینه نوار و فقط یه خط کمرنگ موند

بنظرتون ادرار زیاد بیبیچ‌رو خراب میکنه

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

اره باید کم بریزی یه قطره چکان داخلش هست با اون کم باید بریزی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید کم بریزی یه قطره چکان داخلش هست با اون کم باید بریزی

نه ببخشید ازینا بود که روی ادرار باید نگه داری متوجه منظورم شدی عزیزم

خیلی خیلی ادرار ریخت روش 

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

اره باید فقط همون چند قطره که خوش تو راهنماش گفته بریزی بیشتر نریز

ن  ببخشید از این نواریا بود ک باید جلو ادرار نگه داری

چون اولش دوتا خط انداخته من میگم درسته

وای یعنی میشه 😍

اها از اونا... خب چرا معمولی نگرفتی. مثلا مدیکور خوبه.

نداشت اینم مدیکور بود 

من که میگم مثبته عزیزم اما اگگر شک داری به چند تا دیگه هم بزن. مدیکور ارزونه . با مدیکور هم امتحان ک ...

خدا کنه عزیزم باشه 

منظورم اون مدلشه که با قطره چکون دوسه تا قطره ادرار بازد بریزی تا نشون بده اون مدلش منظورمه... مبارک ...

اره عزیزم فهمیدم کدوم رو میگه 

هنوز ک نمیدونم باردارم یا نه 

ولی ته دلم امید دارم همش چک میکنم‌میبینم‌خبری نیست میگم خدایا شکرت پریود نشدم الهی هیچ وقت نشم