2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای اون دنیاتم جهنم بشه؟

این دنیا ک وفا نکرد بهم هرچی خوب بودم بدتر شد

دیگ خسته شدم خیلی حالم بده

چن وقت پیش گفتم حالم بده کاش جای فلانی من میمردم مادرم گفت قرص برنج بخور خودتو بکش

این دنیا ک وفا نکرد بهم هرچی خوب بودم بدتر شددیگ خسته شدم خیلی حالم بدهچن وقت پیش گفتم حالم بده کاش ...

شاید زیاد ناراحتی میکنی اونا رو خسته کردی

شاد و پرانرژی باش بهشون محبت کن

این دنیا ک وفا نکرد بهم هرچی خوب بودم بدتر شددیگ خسته شدم خیلی حالم بدهچن وقت پیش گفتم حالم بده کاش ...

میدونم سخته منم تو این موقعیتم شایدم بدتر ولی قوی باش جا نزن مستقل شو به خودت ارزش بده دوست پیدا کن ارتباط داشته باش با فامیل و رفت و آمد کن سرت شلوغ باشه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودتو جمع کن برو سرکار به مرور مستقل بشی 

شوهر شوهر مردا خودشون خودشونو قبول ندارن خانما انقد پرو بال دادن بهشون

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

درآمد داشته باش وکار کن و ازدواج کن اگر دوست داری، اهمیت نداره پدرومادرت چیکار کنی زجر بکشن خدا پدرومادرا رو خیلی دوست داره حواست باشه بهشون بی حرمتی نکنی و اگر راضی بودن مستقل زندگی کن